Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Angels: Ο λόγος που έκλεισε η ομάδα

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

Σας υποσχέθηκα το βίντεο που θα εξηγήσει γιατί έκλεισα την ομάδα. Ορίστε λοιπόν. Δεν θα γράψω καθόλου κείμενο για το θέμα.
------------------------------
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Δείτε ΟΛΟ το βίντεο πρώτα πριν σχολιάστε.

------------------------------

Το μόνο που θα πω στο κείμενο, είναι ότι έκλεισα την ομάδα για να την προστατέψω. Την φήμη της και κυρίως τους εθελοντές μου. Τις λεπτομέρειες θα τις ακούσετε στο βίντεο. Ευχαριστώ το Zougla.gr και τον Σωτήρη που ήρθαν και έκαναν αυτό το όμορφο ρεπορτάζ. Έχουν ανέβει κι άλλα βίντεο, αλλά αυτό είναι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, γιατί δεν είχαμε την πίεση του χρόνου όπως γίνεται σε εκπομπές της τηλεόρασης. Εδώ λοιπόν θα τα ακούσετε τα γεγονότα με ηρεμία και τον χρόνο που ήθελα για να τα πω.

 Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ. Ο μόνος τρόπος να ανοίξει η ομάδα και να συνεχίσει το έργο, είναι ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!! Να το μάθει όλη η ΕΛΛΑΔΑ! Μόνο τότε θα είναι ασφαλές να ανοίξει η ομάδα και δεν θα λερωθεί το όνομά της και οι εθελοντές μου από φήμες, και κακοπροαίρετες προσπάθειες από κακόβουλους ανθρώπους που θέλουν να με σιωπήσουν.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
Όχι δεν με έπιασε πανικός γιατί είχα ιό στον υπολογιστή μου, αλλά γατί εδώ και πάνω από ένα χρόνο τώρα, κάποιος με παρακολουθεί και έχει πρόσβαση στην προσωπική μου ζωή, και μπορεί να παριστάνει εμένα χωρίς την γνώση μου! Αυτό είναι τρομακτικό!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 2:
Έχω δει σε σχόλια πριν ακόμα το βίντεο, ανθρώπους που στρέφονται εναντίον μου και γίνονται επιθετικοί. Σκεφτείτε πριν το κάνετε αυτό, ότι μόνο έχω προσφέρει. Μόνο καλό έχει δει άνθρωπος και ζώα από εμένα. Η απόφαση που πήρα, είναι για να προστατέψω την ομάδα και βαραίνει μόνο εμένα.
ΤΕΛΟΣ ΌΧΙ,
δεν μπορεί να συνεχίσει η ομάδα το έργο χωρίς εμένα. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναλάβει άλλος. Η ομάδα, η λειτουργία, οι κανόνες, η επικοινωνία, οι αποφάσεις και γενικά τα πάντα όλα, ήταν καθαρά 100% δικές μου αποφάσεις, ιδέες και εφαρμογή. Η μισή Ελλάδα που ξέρει την ομάδα, ξέρει εμένα σαν αρχηγό. Και βίντεο να ανεβάσω εδώ να ανακοινώσω νέο αρχηγό, θα το δουν 10.000 άτομα, και άλλα 3.000.000 θα ξέρουν ακόμα εμένα. Δεν μπορεί λοιπόν να αναλάβει άλλος, να κάνει λάθη και να τα επωμισθώ εγώ.

Μπορούν όμως, και οι εθελοντές μου αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης, να κάνει μια αντίστοιχη ομάδα και να κάνει έργο. Αυτό το είπα και στους εθελοντές μου, και μάλιστα προσέφερα και την βοήθειά μου για να γίνει, αν το θέλουν. Το ηθικό μου χρέος, και απέναντι στα ζώα και απέναντι στους εθελοντές μου, το έκανα.

Το άρθρο του Ζούγκλα θα το βρείτε εδώ: http://www.zougla.gr/greece/article/8...

Υ.Γ - Αν έχετε ερωτήσεις κάντε τις στα σχόλια και θα φτιάξω αν χρειαστεί κι άλλο βίντεο που θα σας απαντάω στις ερωτήσεις σας. Panagiotis Milas