Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοφανής παρέμβαση των Γερμανών τραπεζιτών: Ρίξτε τον Τσίπρα πριν το ‘19 αλλιώς θα ξανακερδίσει!

Στην έκθεσή της η πανίσχυρη Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, η οποία έβγαλε εκατομμύρια στην πλάτη της Ελλάδας από το καθεστώς Σημίτη μέχρι την εποχή των μνημονίων, εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκ νεου ο νικητής των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, εάν οι κάλπες στηθούν μετά το τέλος του 2018!  

Με αυτή την πρωτοφανή ακόμα και για τα γερμανικά δεδομένα παρέμβαση, στην ουσία δίνει σήμα στους εκλεκτούς της και ειδικά στον Μητσοτάκη να κινηθεί άμεσα ώστε να προκαλέσει κλίμα ανωμαλίας με σκοπό να ανατραπεί η κυβέρνηση μέσα στο 2018.

 Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με την διαρροή της έκθεσης άρχισαν πάλι οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών του Μητσοτάκη καθώς και τα ελεεινά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής που προετοιμάζουν κλίμα πρόωρων εκλογών μέσα στο 2018!

Η Γερμανική τράπεζα, προβλέπει ότι η έξοδος της Ελλάδας από τα Μνημόνια , τον Αύγουστο του 2018 με την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος στηριξης, θα είναι “καθαρή“! Μάλιστα , αυτή θα συνοδευτεί από αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία ( και τα ελληνικά ομόλογα ) και επιστροφή της οικονονίας σε ισχυρή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την επιστροφή της οικονομίας της χώρας στην κανονικότητα…

Όλα αυτά θα ενισχύσουν τα κοινωνικά εισοδήματα, θα μειώσουν την ανεργία με ανοιγμα νεων θέσεων εργασίας και θα επιφέρουν νεα επενδυτικά πλάνα στην Ελλαδα. Αυτονόητα, εκτιμουν οι γερμανοι συντακτες της εκθεσης, η ελληνική κυβέρνηση θα αναταμοιφθεί με τη σειρά της, από το εκλογικό σώμα στις κάλπες, εφόσον αυτές στηθούν μετά το τέλος του 2018, που τα αποτελέσματα της επιστροφής στην ευρωπαική κανονικότητα, μετά από 8 δύσκολα χρόνια μνημονιακής παρεκτροπής, θα είναι χειροπιαστά στην κοινωνία …

 

πηγη