Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Πλέον και το ΠΑΣΟΚ έχει και επισήμως έναν Άδωνη Γεωργιάδη

Ο έτερος έγκριτος συνταγματολόγος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, έχει επιδοθεί σε διάφορες αναδιπλώσεις ιδεολογικού χαρακτήρα κατά την πολιτική του σταδιοδρομία. Ξεκίνησε από γραμματέας της ΚΝΕ, μεταπήδησε στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και πλέον δεν το κρύβει πως η ξενοφοβία και η μισαλλοδοξία που
εκφράζουν νεοσυντηρητικοί ακροδεξιοί της ΝΔ είναι ένα αφήγημα που τον βρίσκει σύμφωνο.
«Σε όλες τις επιθέσεις ανεξαιρέτως επιβεβαιώνεται η σύνδεση τρομοκρατίας-μετανάστευσης» έγραψε στο twiter λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη και πρόσθεσε: «Εκεί το πρόβλημα εκεί και η λύση του».

Δείτε την ανάρτηση:

 Andreas Loverdos @a_loverdos
Σε όλες τις επιθέσεις ανεξαιρέτως επιβεβαιώνεται η σύνδεση τρομοκρατίας-μετανάστευσης.
Εκεί το πρόβλημα εκεί και η λύση του.

Μπορεί η πολιτική στόχευση εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ να μετασχηματίστηκε μέσα στην πορεία του χρόνου κυρίως από την θητεία Σημίτη έως και τον πολιτικό εναγκαλισμό με τη ΝΔ, ωστόσο τέτοιου είδους ρατσιστική ρητορική δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ από στελέχη του πάλαι ποτέ κυβερνητικού κόμματος.
Ενδεχομένως, ο πρώην υπουργός να θέλησε να κλέψει λίγη από την κατακραυγή που προκαλούν τα αντίστοιχα σχόλια του Άδωνη Γεωργιάδη, δίνοντας τα διαπιστευτήριά του στην ακραία πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την άλλη, μπορεί να το κάνει για αμιγώς επικοινωνιακούς λόγους. Όπως και να έχει, το ΠΑΣΟΚ από σήμερα έχει και επισήμως τον δικό του Άδωνη Γεωργιάδη.


ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
19/8/2017