Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Από τις παραλίες της Σκύρου, έγραφε τις ανακοινώσεις για τη φωτιά στο Καπανδρίτι, η Φώφη!

Ποιος θα το φανταζόταν, ότι το “παράδειγμα” του Δημάρχου Κυθήρων Ευστ. Χαρχαλάκη, που έκανε δηλώσεις στα κανάλια για τη φωτιά που κατέκαιγε το νησί του, από την … Αθήνα, όπου βρισκόταν ο ίδιος, θα ακολουθούσε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη (Γεωργίου) Γεννηματά!

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Γεννηματά, από τη γραφική και πανέμορφη Σκύρο, όπου περνάει τις διακοπές της, δεν δίστασε να βγάλει σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης, αλλά και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου!
Με τη διαφορά βέβαια, ότι η κ Δούρου όπως και όλο το επιτελείο του 7ου ορόφου της Περιφέρειας, είναι από την πρώτη στιγμή στην θέση τους, όπως και το Μέγαρο Μαξίμου, που βρίσκεται σε ανοιχτή ενημέρωση με το αρχηγείο της Πολιτικής Προστασίας, για την πορεία της πυρκαγιάς.
Καλές οι διακοπές Φώφη, αλλά καλύτερα να … ξεκαβαλήσεις τα Σκυριανά αλογάκια και να προσγειώσεις λίγο τον αντιπολιτευτικό σου οίστρο, γιατί όταν σπεκουλάρεις πολιτικά πάνω στην δυστυχία και την αγωνία των ανθρώπων, αυτό λέγεται αναλγησία (ιδιαίτερα για κάποια που ήταν διορισμένη υπερνομάρχης Αττικής) !!!

via