Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Όταν δεν παίρνεις μίζες, κάνεις έργα: Ο Σπίρτζης παραδίδει την Τετάρτη την Ιονία οδό!

Από το 2009 είχε να παραδοθεί δρόμος στην Ελλάδα. Όταν βλέπετε παίρνεις μίζες, δεν παραδίδεις δρόμους. Παραδίδεις ρήτρες για να θησαυρίζουν οι νταβατζήδες. Ο Σπίρτζης απέδειξε ότι ακόμα και μέσα στην κρίση, όταν είσαι έντιμος και ξέρεις την δουλειά, κάνεις έργο για τους πολίτες.  Ολοκλήρωσε έτσι το μεγάλο έργο που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση Καραμανλή, και την Τετάρτη οι πολίτες θα γλιτώσουν το πιο επικίνδυνο τμήμα της Ηπείρου. 

Παραδίδεται την Τετάρτη στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, το τμήμα της Ιόνιας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη (Σελλάδες) Άρτας.

Πρόκειται για ένα έργο 27 χιλιομέτρων κομβικής σημασίας, με την παράδοση του οποίου, η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων.

Με το νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου σε πλήρη λειτουργία, παρακάμπτονται οι στροφές της περιοχής Μενιδίου και η διάρκεια της διαδρομής από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας, μειώνεται σχεδόν στο μισό και από 40 λεπτά σήμερα μέσω του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου, δε θα ξεπερνά πλέον τα 20 λεπτά μέσω Ιόνιας Οδού.

Το σύνολο του τμήματος είναι διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης ανά κατεύθυνση. Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος της Ιονίας Οδού, θα γίνει στο 124ο χλμ στο ρεύμα προς Αντίρριο στις 12.30 το μεσημέρι.

Διαδώστε το!