Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Περσινά ξινά σταφύλια

Από την πρώτη μέρα της κρίσης, το τι ακούστηκε από τους εθνικούς μας πατέρες δε λέγεται… «Έχω γεμίσει έναν πενηντάρι δίσκο και όπου να ‘ναι ετοιμάζομαι και για το δεύτερο…».
Έχετε λίγη υπομονή να βάλω τους μαργαρίτες σε κάποια σειρά και ετοιμαστείτε να ακούσετε τα ανήκουστα… Έχετε ασφαλώς το δικαίωμα να κάνετε τον εμετό σας ανά πάσα στιγμή στο σημείο του κειμένου που εσείς θα επιλέξετε…

= = =
Μπουτάρης για το «ΣΥΡΙΖΑ»: «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σα να είναι εδώ η Κούβα ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».
Χάρρυ Κλυνν: Έλεος… Πότε επί τέλους θα ξεμεθύσεις ρε σούργελο;
= = =
Σ. Θεοδωράκης: “Είμαι δυσλεκτικός και ανορθόγραφος, δεν ξέρω να κάνω πολλαπλασιασμό και γράφω κεφαλαία”.
Ξέχασες την «κατεπείγων διάταξη» Σταύρο και κυρ Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη, αλλά δε βαριέσαι… Κι ο Στουρνάρας δεν ήξερε πολλαπλασιασμό και έγινε υπουργός Οικονομικών και Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος!
= = =
Μπουτάρης κατά Καμμένου: «Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό - Αν τον δω κρεμασμένο, δε θα κόψω το σχοινί».
Χάρρυ Κλυνν: Εγώ μπάρμπα Γιάννη, αν σε δω κρεμασμένο, θα το κόψω το σχοινί… Αν μου υποσχεθείς, βέβαια, ότι θα κόψεις τις μαλακίες. Για λύπηση είσαι τελικά μπάρμπα-Γιάννη…
= = =
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «…στον καπιταλισμό έτσι γίνεται πάντα! Γιατί οι πλούσιοι πρέπει να γίνουν φτωχοί και οι φτωχοί να γίνουν πλούσιοι; Δε γίνεται αυτό, είναι νόμος της φύσης..».
Χάρρυ Κλυνν: Εσύ ρε Ιορδάνη, τι από τα τρία είσαι, φτωχός, πλούσιος ή μαλάκας;
= = =
Βολές Καρχιμάκη προς Βενιζέλο: «Είσαι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου».
Δε ντρέπεσαι ρε Καρχιμάκη. να λες τόσο βαριά πράγματα για τον «Σωτήρα» της χώρας;
= = =
Τα 10 εκατομμύρια ευρώ για το κόκκινο σκαθάρι του Αλέξανδρου Σαμαρά, αδερφού του τέως πρωθυπουργού, απέδωσαν τελικά ή εξακολουθούν τα κόκκινα σκαθάρια να καταβροχθίζουν τους καημένους τους φοίνικες;
= = =
Ο ΣΔΟΕ που δεν αφήνει κανένα σε χλωρό κλαδί, και πολύ καλά κάνει, τι απόκαμε άραγε με τα 3 περίπου εκατομμύρια ευρώ του Ανδρέα Παπαμιμίκου; Ο «ΦΕΡΕΛΠΙΣ» γαλάζιος νέος κατάπιε το μυθικό ποσό πίσω από τη ΜΚΟ για τη… «Δημοκρατία στα Βαλκάνια»! Γνωστή ιστορία που έκανε αρκετές φορές το γύρω του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρξει διάψευση. Η έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία και έχει αναλάβει ο ΣΔΟΕ αφορά στη διακρίβωση της τυχόν τέλεσης αδικημάτων, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα:
- Υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου
- Κατ’ εξακολούθηση, απάτης σε βάρος του Δημοσίου
- Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
- Έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων.
Άντε να καθαρίσει ο father Mimik… Εκτός κι αν πρόλαβε να τον καθαρίσει ο ακάθαρτος, οπότε έπεται και συνέχεια…
Κι εδώ μέσα είμαι).
= = =
Έβαλα τα συμπτώματά μου στο internet κι απ’ ό,τι φαίνεται έχω πεθάνει εδώ και πέντε μέρες!
= = =
Καλοκαίριασε και ξεκίνησαν τα κουνούπια τι επιθέσεις, αλλά εμείς είμαστε Έλληνες ορέ, δε μασάμε… Ή ταν ή αουτάν!
= = =
Αφού δε δέχεται βραχιόλι ο ξηρός, ας του πάρουν μονόπετρο!
= = =
Κάποιους κυρίους τους έχω γραμμένους στο αριστερό και κάποιους στο δεξί! Τελικά είχε δίκαιο ο ποιητής που είπε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το @ρ#^*ι!
= = =
Χρεοκοπήσαμε κι απόψε στο MEGA… Άντε αύριο και πάλι στις 8!
= = =
Ρε δεν πα να λέτε ότι θέλετε; Το μόνο που αποδεικνύεται περίτρανα από τα τερτίπια των ψυχασθενών της Ευρωζώνης είναι η αδυναμία της Ευρώπης να διαπραγματευτεί. Το μόνο που γνωρίζει να κάνει ο πολιτικός υπόκοσμός που την εκπροσωπεί  είναι να εκβιάζει και να απειλεί! Μέσα σε διάστημα τριών μηνών η ηγεσία της λεγόμενης αναγεννημένης Ευρώπης απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως  σχέση με το σήμερα, το μέγεθος των προβλημάτων της Ευρώπης και ούτε είναι σε θέση να κατανοήσει το μέγεθος της κρίσης που καραδοκεί να εξαπλωθεί στη γηραιά ήπειρο σαν τη μεσαιωνική χολέρα.
= = =
Σώτη Τριανταφύλλου: «Μπήκαμε στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν!»
Χάρρυ Κλυνν: Ενώ εσύ έχεις προτίμηση στο δρόμο που χάραξε με τα αίμα 21 εκατομμυρίων Σοβιετικών πολιτών που χάραξε ο Χίτλερ… Ουστ «Σχίζω»…

18/5/2017