Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?????


Το 19810, είναι ο νέος ενιαίος 5ψήφιος αριθμός οικονομικής ενίσχυσης για το «Χαμόγελο του Παιδιού», διαθέσιμος από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας. Με μια κλήση (από σταθερό ή κινητό) ή αποστολή SMS, με τελική χρέωση 2,46€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) στηρίζετε το έργο του Οργανισμού, που από την ίδρυσή του έως σήμερα βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις δωρεές των ιδιωτών.

«Με κάθε κλήση ή SMS στηρίζουμε ουσιαστικά 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' να συνεχίσει τις δράσεις του 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο για κάθε παιδί στην Ελλάδα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Είναι σημαντικό, προστίθεται, «να γνωρίζουμε όλοι ότι Το Χαμόγελο του Παιδιού από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις δωρεές των ιδιωτών. Χάρη σε όλους εμάς περισσότερα από 1.000.000 παιδιά με σοβαρά προβλήματα έχουν υποστηριχθεί ουσιαστικά».

«Η κάθε κλήση, το κάθε SMS είναι ένας πραγματικός θησαυρός που αξιοποιείται με απόλυτη υπευθυνότητα, διαφάνεια και σεβασμό από τον Οργανισμό προς όφελος των χιλιάδων παιδιών που στηρίζει καθημερινά» τονίζεται.

Η αριθμοδότηση του 5ψηφιου 19810 στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια κρατική αρχή Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), αριθμός απόφασης 18145/Φ610,