Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Αρνί, κλαρίνο και φρέντο καπουτσίνο…

Δίνει μαθήματα από τα αποθέματα της άγνοιάς του…
Ξαναχτύπησε ο βαψομαλλιάς κύριος Παπαχελάς στην δεξιοαλληθωρίζωουσα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», γράφοντας ότι μπορεί η Ευρώπη να μην θέλει πλέον να δει την Τουρκία, αλλά αυτό είναι παροδικό και τελικά θα τα βρει μαζί της γιατί έχει πολλά συμφέροντα!

Σου βγάζω το καπέλο ρε Αλέξη, πως τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα και κάνεις τόσο γαμάτες σύνθετες πολιτικές σκέψεις;
«ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ», ήταν ο τίτλος άρθρου του σοβαρού και έγκυρου πολιτικού αναλυτή Αλέξη Παπαχελά, στην εξίσου σοβαρή και έγκυρη εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», στις 11 Μαρτίου 2011. Βέβαια, το ΛΑΟΣ δεν ανέβαινε, καθώς μόλις ένα χρόνο αργότερα δεν μπήκε καν στη Βουλή, αλλά ποιος θα θυμόταν τον Μάιο 2012 τι έγραφε ο Παπαχελάς στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» τον Μάρτιο 2011…
Τον εξυμνούσαν τότε τον Καρατζαφέρη. Γιατί ήταν ένας υπεύθυνος πολιτικός, που ψήφισε το Μνημόνιο, που επένδυσε στη συναίνεση, που μίλησε ξάστερα και τσεκουράτα, για να θυμηθούμε και τον ομογάλακτό του Μάκη Βορίδη… Όπως έλεγε και ο Καλογήρου «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη».
Δεν παίζεσαι με τίποτα ρε Αλέξη, τη γνώμη μου κι άμα θέλεις κράτα την… Χαραμίζεσαι στην Ελλάδα… Βεζύρης θα ήσουνα στην Τουρκία!
= = =

«Όταν οι Έλληνες εμάχοντο εις τον Μαραθώνα εναντίον αυτής της πνευματικώς ασυνδέτου μάζης του Πέρσου σατράπου, εμάχοντο ως λαός έχων σαφή επίγνωσιν του δικαιώματος του προς ελεύθερον πολιτικόν βίον. Ή συνείδησις της ανθρωπότητος, ως προς την έννοιαν του πολίτου, ως φορέως, όχι μόνον υποχρεώσεων αλλά και δικαιωμάτων, εις τον Μαραθώνα εγεννήθη. Ημείς οι άνθρωποι της Δύσεως ευλαβικόν πρέπει πάντοτε να κλίνομεν γόνυ εις τον τόπον αυτόν όπου εθεμελιώθη ή ανθρωπινή αξιοπρέπεια».

Λ. Ζίγκφριντ

= = =
Όταν τελειώσει το survivor έχετε σκεφτεί πώς θα συνεχίσετε τη ζωή σας;
= = =
Δε λέει να ξεβρομίσει το σπίτι από τα έντερα, τα συκωτάκια, τα κατσίκια και τα κοκορέτσια… Ανοίξαμε όλα τα παράθυρα, μάλλον θα ρίξουμε και ένα τοίχο!
= = =

Θυμάστε παλιά στις b movies που εκσυγχρονίζονταν ο ήχος από την εικόνα και ήταν αλλού το χτύπημα και αλλού ο κρότος; Που ξύπναγε η μάνα από τα μαύρα χαράματα και έλεγε καλησπέρα; Ε, έτσι είναι και οι δηλώσεις του Κούλη του Μιζοτάκη σε σχέση με την κατάσταση της χώρας!
= = =
Οι καταθέσεις που βρίσκονται στο Λουξεμβούργο και συγκεκριμένα στην τράπεζα BCEE (Bank et Caisse d’ Epargne et de l’ Etat) του Μεγάλου Δουκάτου, κι έχουν γίνει σχετικά πρόσφατα, το 2010, εν μέσω Μνημονίου, αφορούν 475 φυσικά πρόσωπα και εταιρείες.Στη λίστα αυτή εντοπίζεται βαρύ όνομα πολιτικού δημοκρατικής παράταξης, που ήταν αρχηγός κόμματος και τώρα είναι νυν αρχηγός άλλου κόμματος, ο οποίος τυγχάνει εγγονός και γιος μεγάλων δημοκρατικών ηγετών, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ανεπάγγελτος… Αλλά τελικά δεν ξέρει τι έχει!
= = =
Δεν είναι ο κόσμος άσχημος παιδιά, εμείς είμαστε απλά πολύ όμορφοι!
= = =
Αν είχαν χιούμορ πάντως, η ποινή του Σώρρα θα ήταν εξαγοράσιμη…
= = =
Ο Θεός με βοήθησε που πλακώθηκα στο φαγητό τις προηγούμενες ημέρες και το πουκάμισο που φόρεσα σήμερα δεν χρειάστηκε να το σιδερώσω…
= = =
Είδα προχτές στην τηλεόραση τον Πάγκαλο και μου φάνηκε πολύ στεναχωρημένος... Μάλλον ζυγίστηκε.

Harry Klynn
22/4/2017