Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

To νέο trailer για την ταινία Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Από το πρώτο trailer φάνηκε ότι το Pirates Of The Carribean 5 είναι γεμάτο από εκπλήξεις και απρόσμενα στοιχεία, με το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, να μας δείχνει ένα ακόμα αρκετά ενδιαφέρον.
Έχοντας χάσει επαφή με την τύχη του, ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου
βλέπει την κατάσταση να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, οδηγημένοι από τον τρομερό καπετάνιος Σαλαζάρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, μαζί φυσικά και τον Σπάροου. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα ισχυρότατο κατασκεύασμα που παρέχει στον κάτοχο της απόλυτο έλεγχο των θαλασσών. Για να τη βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ, μια πανέξυπνη κι όμορφη αστρονόμο, και τον Χένρι, έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της βασιλικής ναυτικής ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

Στο Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp και μαζί του θα δούμε τους Brenton Thwaites, πιθανότατα στον ρόλο του γιου του Will Turner, στον οποίο θα είναι και πάλι ο Orlando Bloom, την Kaya Scoldelario (The Maze Runner), τον Geoffrey Rush να επιστρέψει ως Barbossa, ενώ το αντίπαλο δέος του Johnny Depp και της «παρέας» του θα είναι ο Javier Bardem.

Η σκηνοθεσία είναι των Joachim Ronning και Espen Sandberg (που είχαν σκηνοθετήσει το Kon Tiki) και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Μαίου του 2017.
 Νίκος Δρίβας
Cineramen
2/3/2017