Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Reboot για τον Spawn του Todd McFarlane (upd)

Το Fan Trailer του Spawn για το reboot θα σας ενθουσιάσει

Όλοι περιμένουμε το πολυσυζητημένο reboot του Spawn και τη μέρα, που δεν θα αργήσει, ελπίζουμε. να έρθει. Μέχρι τότε, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, για να εμψυχωθούμε, είναι εκτός από τα κόμικς και τις σειρές της HBO, να δουμε το trailer της ταινίας του 1997
, που οι περισσότεροι την έχουν ξεχάσει.

Η αρχική προσπάθεια να μεταφερθεί ο Spawn του Todd McFarlane στη μεγάλη οθόνη, δεν έφερε ενθουσιασμό, όπως γίνεται σε ένα εγχώριο ντέρμπυ, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και πολλοί θα ήθελαν τα την ξεχάσουν. Μπορεί να έφερε  87 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ ο προϋπολογισμός της παραγωγής ήταν 40 εκατομμύρια, αλλά θεωρήθηκε μέτρια ταινία από το κοινό και τους κριτικούς.

Η ταινία έχει σήμερα ένα αβυσσαλέο 19 τοις εκατό ποσοστό αποδοχής από τους κριτικούς στο Rotten Tomatoes, καθώς και ένα φοβερό 37 τοις εκατό από το κοινό. Για να το θέσω διαφορετικά, γράφει ο Ράιαν Σκοτ στο movieweb, ο Tim Gonzales έχει πραγματικά καταφέρει να γυαλίσει μια ''σκατούλα''.

 

Ευτυχώς, ο Tim Gonzales,φαν του Spawn και χρήστης του YouTube μας έδωσε μια νέα  έκδοση της ταινίας του 1997 η οποία μας κάνει ακόμα πιο ανυπόμονους. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε πλάνα από την παλιά ταινία, την έκανε να φαίνεται απολύτως σύγχρονη και φοβερή.

Χρόνια τώρα, ο δημιουργός Todd McFarlane αναφερόταν σε reboot του Spawn, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Το 2013 είχε πει ότι θέλει να γράψει το σενάριο,να σκηνοθετήσει ο ίδιος και να αναλάβει την παραγωγή, πράγμα που σήμαινε ότι έπτρεπε να αφήσει στην άκρη ό,τι άλλο έκανε. Είχε πει ότι θα έκανε ένα θρίλερ και όχι μια ταινία με σούπερ ήρωα.


''Δεν πρόκειται ποτέ να δείτε ένα μάγκα σε ένα κοστούμι από καουτσούκ .... Αυτή η ταινία πρόκειται να είναι τα δικά μου  ''Σαγόνια του καρχαρία''. Στο βάθος, υπάρχει αόρατα κάτι που κινείται γύρω, κάτι σαν ένας μπαμπούλας. Αυτός ο μπαμπούλας συμβαίνει να είναι κάτι που εσείς και εγώ έχουμε ακριβώς στο μυαλό μας, τον Spawn. Θα τον δούμε όπως έκανε στην πρώτη ταινία; Όχι. Θα δούμε ένα σούπερ κακοποιό να μάχεται; Όχι. Πρόκειται να είναι το στοιχειό, το φάντασμα.''

Δυστυχώς, δεν δίνουν λέξη παραπάνω για το πότε μπορούμε να περιμένουμε το reboot ή πόσο χρόνο θα πάρει. Θα πρέπει, λοιπόν να περιμένουμε υπομονετικά, μέχρι να δούμε την ''Σαγόνια'' έκδοση  του Spawn, όπως υπόσχεται ο Todd McFarlane.

 

 Spawn: Σκοτεινός εκδικητής 1997

Το θρυλικό ομώνυμο κόμικ του McFarlane. έγινε θεαματική ταινία ηρωικής φαντασίας, που κυκλοφόρησε το 1997 σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Μαρκ Ντιπέ,  με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζέι Γουάιτ του «Παγκόσμιος στρατιώτης» και συμπρωταγωνιστές τον Τζον Λεγκουιζάμο, που ερμήνευσε απολαυστικά το ρόλο του Κλόουν, τους Μάρτιν Σιν, Τερέζα Ραντλ, Νικόλ Γουίλιαμσον και Μίντι Κλαρκ.

Η υπόθεση είχε ως εξής: Ο Αλ Σίμονς δολοφονείται από διεφθαρμένους κυβερνητικούς πράκτορες. Διψασμένος για εκδίκηση, δέχεται να πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο, για να επιστρέψει στη Γη, με αντάλλαγμα να ηγηθεί του στρατού της Κόλασης για την καταστροφή του ανθρώπινου γένους. Έτσι, ζωντανεύει ως Spawn, ένας υπηρέτης του Διαβόλου, με τις γνώσεις ενός εκτελεστή και τις υπερφυσικές δυνάμεις ενός κακού πνεύματος. Όταν τελικά αρνείται να βοηθήσει στη γενοκτονία του ανθρώπου, η ανυπακοή του προκαλεί την οργή του Διαβόλου και ο οποίος στέλνει στη Γη τον Βεβηλωτή, έναν πανίσχυρο δαίμονα. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ του Spawn και του Βεβηλωτή θα καθορίσει τη μοίρα του ανθρώπινου είδους...

Μέχρι να έχουμε κάτι νεώτερο για το reboot, τσεκάρετε τη σύγχρονη έκδοση του trailer της ταινίας Spawn 1997, από τον Τim Gonzales.
Δείτε:
 https://mcfarlane.com
 http://www.superherohype.com
 Ryan Scott. Spawn Fan Trailer movieweb.com
 https://en.wikipedia.org/wiki/Spawn_(comics)
 https://en.wikipedia.org/wiki/Todd_McFarlane


Omartarifblogspot
30/4/2017