Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Ξαρχάκος προς Τσίπρα: Πρώτη φορά πρωθυπουργός δείχνει ευαισθησία για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έδειξε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει».

«Είναι η πρώτη φορά όμως που ένας πρωθυπουργός έδειξε  την
ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει» τονίζει ο Σταύρος Ξαρχάκος στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Αλ.Τσίπρα να τοποθετηθεί προσωρινός επίτροπος στην ΑΕΠΙ και ταυτόχρονα να δρομολογηθεί άμεσα η ψήφιση του νέου νόμου για τα πνευματικά δικαιώματα.

Πριν από λίγες βδομάδες ο Σταύρος Ξαρχάκος είχε ζητήσει την παρέμβαση του πρωθυπουργού στο θέμα της ΑΕΠΙ.
«Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου» σημειώνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό

Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ.  Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών. Είναι η πρώτη φορά όμως που ένας πρωθυπουργός έδειξε  την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Ξαρχάκος

Left
17/3/2017