Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!Προβληματισμένα τα πρόβατα της χώρας από την ξαφνική αύξηση της τροφής τους

Προβληματισμένα εμφανίζονται τα αμνοερίφια της χώρας από την ξαφνική απόφαση των κτηνοτρόφων να αυξήσουν την τροφή τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο πρόσφατος διπλασιασμός της τροφής τους έχει προκαλέσει σκεπτικισμό μεταξύ του πληθυσμού των ελληνικών αρνιών, τα οποία καλωσόρισαν μεν την απόφαση, αλλά εξέφρασαν και τον προβληματισμό τους για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή.
Παράλληλα, αρκετά πρόβατα δεν κρύβουν την ενόχληση τους αφού, όπως λένε, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους ενόψει του καλοκαιριού. Με το πυκνό τους μαλλί να μην τα κολακεύει καθόλου και να τονίζει τα λάθος σημεία, η αύξηση της τροφής, όπως ισχυρίζονται, κάνει την προσπάθεια τους για πιο καλλίγραμμη εμφάνιση δυσκολότερη.
Τέλος, ανησυχία έχουν προκαλέσει φήμες που κυκλοφορούν από κοπάδι σε κοπάδι για κάτι που λέγεται «Πάσχα» τις οποίες όμως πολλά πρόβατα απορρίπτουν ως άσκοπη κινδυνολογία, καθώς πρόκειται μάλλον για κάποια ανθρώπινη γιορτή που δεν τα αφορά.