Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ! Γιγαντιαία επιχείρηση κατά κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! - ΔΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ
Εξάρθρωση κυκλώματος ελληνοποιήσεων με εικονικούς γάμους
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής..βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξασφάλιζε τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση στη χώρα μας
αλλοδαπών γυναικών από ανατολικές χώρες, με άδειες διαμονής και εργασίας πολιτών κράτους της Ε.Ε. που εκδίδονταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν δηλώσεων τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων ή σύναψης συμφώνου συμβίωσης με Έλληνες πολίτες.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκαν πάνω από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας και μαστροπείας.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί πάνω από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις δημόσιοι υπάλληλοι, δύο συμβολαιογράφοι, μία δικηγόρος και μια αστυνομικός.

Olympia
30/3/2017


Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ στο κύκλωμα νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση του τεράστιου κυκλώματος που ελληνοποιούσε παράτυπους μετανάστες αλλά και γυναίκες από το πρώην ανατολικό μπλοκ.

Μέχρι στιγμής έχει σχηματιστεί δικογραφία για περισσότερες από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας, μαστροπείας και εικονικών γάμων.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε 24 συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων ένας Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ με προϋπηρεσία στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που είχε εμπλακεί και σε κεντρικό τμήμα της Αθήνας με πλαστογραφίες γνησίου υπογραφής, τρεις δημόσιοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης σε τομέα της αποκεντρωμένη Διοίκησης Αττικής, μία δικηγόρος με γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, μία πρώην δασκάλα χορού και τρείς συμβολαιογράφοι .

Η πλέον προσφιλής μέθοδος που χρησιμοποιούσαν ήταν αυτή των εικονικών γάμων σε δημαρχεία της δυτικής Αττικής και η υπογραφή ψευδοσυμφώνων συμβίωσης η οποία χρησιμοποιούταν κυρίως για την νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών με γυναίκες Ρομά.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα» εντοπίστηκε μια περίπτωση που μια γυναίκα Ρομά είχε υπογράψει 5 σύμφωνα συμβίωσης με διαφορετικούς μετανάστες.

Antenna
30/3/2017