Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Στους κινηματογράφους από 8/3/2017

Την Πέμπτη δύο πράγματα έχουμε ξαναπεί ότι είναι σίγουρα. Ότι ακολουθεί Παρασκευή και ότι πάμε Σινεμά! Πέντε νέες αφίξεις έχουμε αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα που καλύπτει όλα τα γούστα.
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.




Η Συνωμοσία της Σκιάς

Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Όταν ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του, θα του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από «κοριό». Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης. Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην «καρδιά» μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.




Καταπληκτικές Γυναίκες

1979, Σάντα Μπάρμπαρα. Η Ντορόθεα Φιλντς είναι μια αποφασιστική μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της, σε μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες. Στην Αμπι, ένα ελεύθερο πνεύμα και punk καλλιτέχνη και στην Τζούλι, μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα.




Βερολίνο, Αντίο

Ένα ταξίδι χωρίς γονείς θα κάνουν δύο αγόρια με ένα κλεμμένο Λάντα στη μυστηριώδη Ανατολικογερμανική επικράτεια.




Park
Δέκα χρόνια μετά τους Αγώνες του 2004, μια παρέα παιδιών ζει ανάμεσα στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. Μια ταινία για την άνοδο και πτώση μιας πόλης και την ωμή ενέργεια της εφηβείας. Η ταινία επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στο τμήμα Discovery, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Νέων Σκηνοθετών του Σαν Σεμπαστιάν (όπου κέρδισε), στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, στο Φεστιβάλ της Βαρσοβίας, στο Φεστιβαλ της Θεσσαλονίκης και στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ.








Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών που έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα!

Τhepressroom