Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Δίωξη για τη σελίδα Τα «σκυλιά του πολέμου» στο Facebook

Ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί, κανιβαλίζουν προσφυγόπουλα και κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων 
Μια ομερτά κάποιων αστυνομικών που λειτουργεί μέσα στις σελίδες του facebook, με την ονομασία «Σκυλιά του πολέμου», φαίνεται ότι έχει πάρει διαστάσεις γάγγραινας. Μιλάμε για Έλληνες αστυνομικούς που ρίχνουν το επάγγελμα στο χαμηλότερο σημείο
εξαθλίωσης. Αντί να υπηρετούν τον πολίτη, κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών σε συναδέλφους τους. Φυσικά δεν παραλείπουν να εξυμνούν τη Χούντα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όχι μόνο λοιδορεί συναδέλφους της, αλλά μιλάει για νεκρά προσφυγόπουλα «γαρνιτούρα» σε κάποιο φαγητό με γκέι ανθρώπους», αναρτά φωτογραφίες - εγχειρίδια βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών και προτρέπει τους αστυνομικούς πώς να κάνουν σωστά ένα βασανιστήριο, ενώ ο διαχειριστής της σελίδας έχει το mail: fyssas@maxairwmenos.com.
Μάλιστα όταν διάφοροι άνθρωποι τους έχουν κάνει κατά καιρούς report στο facebook, τα «σκυλιά του πολέμου» επικαλούνται πως βρίσκονται στο απυρόβλητο. Και πως ποτέ κανείς δεν πρόκειται να τους εντοπίσει. Αλήθεια η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνωρίζει τι συμβαίνει;

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:

«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» (προηγουμένως είχαν ανεβάσει τα στοιχεία του ανθρώπου που αυθαίρετα αποκαλούν γκέι)
«Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη»
«Που είσαι Γιώργη να δεις κάτι δημοκράτες» (και έχουν κάποιον να προσκυνάει τον Παπαδόπουλο)
 
«Έχουμε 300 τρολ λογαριασμούς και στρατιές ανυπαρκτων ατόμων που κάνει ο ένας τον άλλον admin» (όταν το facebook τους ενημέρωνε πως ενδέχεται να κλείσει τη σελίδα τους γιατί προβάλει ρητορική μίσους. Δείτε το mail που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής αστυνομικός της σελίδας: fyssas@maxairwmenos.com

«Έχουμε τα χρήματα και τα μέσα να σας τρέχουμε μια δεκαετία στα δικαστήρια» (απειλούν κόσμο που δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις τους)«Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά – Άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά» (δείχνουν σε συναδέλφους τους πώς να χρησιμοποιούν το βασανιστήριο του πνιγμού.)ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
16/2/2017

Τα «σκυλιά του πολέμου» στο Facebook και η έρευνα των Αρχών

Η σελίδα με τις ακραία ρατσιστικές αναρτήσεις που περιείχαν ακόμα και οδηγίες για εικονικό πνιγμό
Οι αναρτήσεις στη σελίδα στο Facebook, «Τα Σκυλιά του Πολέμου» προκαλούν σοκ με την ακρότητα του περιεχομένου τους. Ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια και φωτογραφίες βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο στη σελίδα, ενώ πολλοί άφηναν υπόνοιες πως οι διαχειριστές και δημιουργοί της είναι αστυνομικοί.

Οι χρήστες του προφίλ ανέβασαν φωτογραφίες με εικονικούς πνιγμούς, ενώ «δεσπόζει» και εικόνα με τον χουντικό Γεώργιο Παπαδόπουλο, στον οποίο φαίνεται να τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια οι επισκέπτες και οι διαχειριστές.

 Όπως ανέφερε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο, η σελίδα έχει «κατέβει», ενώ ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.


http://s.nbst.gr/files/1/2017/02/skltplm0.jpg

skltplm1

skltplm2


skltplm003


Newsbeast
16/2/2017


Υπό έρευνα “τα σκυλιά του πολέμου” που δίνουν “συμβουλές” για βασανιστήρια σε πρόσφυγες

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ αναμέται και σχετική εισαγγελική παραγγελία για τον σχηματισμό δικογραφίας με τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα της ρητορικής μίσους, του ρατσισμού και την δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους, σε βάρος των εμπνευστών και διαχειριστών προφίλ ομάδας στο Facebook με την επωνυμία "τα σκυλιά του πολέμου", που δίνουν συμβουλές για τέλεση βασανιστηρίων σε πρόσφυγες και προσφυγόπουλα!
Μάλιστα, βρίζουν τους πάντες που διαφέρουν, ομοφυλόφιλους... κλπ., ενώ φτάνουν σε σημεία να δείχνουν πως γίνεται ο τεχνητός πνιγμός... Ορισμένοι εξ αυτών αυτοαποκαλούνται αστυνομικοί και μάλιστα βρίζουν πολλούς συναδέλφους τους... Ειδικά το τελευταίο σκέλος μένει να διαπιστωθεί αν πρόκειται όντως για σέχτα ακροδεξιών αστυνομικών ή απλά για ακροδεξιούς και ρατσιστές που αυτοαποκαλούνται "αστυνομικοί", νομίζοντας έτσι θα αποφύγουν την έρευνα και την δίωξη των Αρχών.


Αξίζει να σημειωθεί πως για όλα αυτά είναι ενήμερη η φυσική και η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και πως όπως ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός αν τυχόν διαπιστωθεί πως είναι όντως αστυνομικοί έχουν χάσει ήδη τα "κεφάλια" τους και δεν το ξέρουν...

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως παρότι το Facebook ρίχνει συνεχώς το προφίλ τους και αυτοί επανέρχονται με διάφορες παραλλαγές του αρχικού τους τίτλου.

Pressroom