Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις της τεράστιας περιουσίας της Μαρέβα Μητσοτάκη: Να δημοσιευτεί το Πόθεν Έσχες της, εδώ και τώρα

Ανακοίνωση με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να δημοσιευτεί το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το «Penelope gate», το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του. Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει; Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».«Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».