Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Ένταση και...γαλλικά στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα - Τι απαντά ο Ψινάκης

Ένταση και διαφωνίες επικράτησαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα, με τον Δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη, να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποκαλεί μέλη της αντιπολίτευσης «απατεώνες» και «λαμόγια».
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Σόμογλου,
ζήτησε μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους, εξηγήσεις από τον κ. Ψινάκη για το «Marathon foundation», μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει δημιουργήσει ο Ηλίας Ψινάκης, με σκοπό να βοηθήσει τους άπορους και γενικότερα όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη στην περιοχή του Μαραθώνα.
Του ζήτησαν εξηγήσεις για τη δράση του συγκεκριμένου φορέα, να παραδώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτές οι δωρεές καταλήγουν όντως στα άτομα για τα οποία προορίζονται, αλλά και να υπάρχει ένας έλεγχος από τη μεριά ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου προς τον φορέα.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ανταπάντησε πως δεν έχει λόγο να δώσει καμία αναφορά και καμία εξήγηση για το τι ακριβώς κάνει με την εταιρεία και εκείνοι ζήτησαν να αφαιρεθεί από το όνομα η λέξη «Marathon», γιατί όπως είπαν, έτσι παραπληροφορείται όποιος ενδεχομένως θέλει να κάνει κάποια δωρεά στο Δήμο.

enikos
1/2/2017