Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Προσοχή: Μην αγοράζετε φιλέτο κοτόπουλο που έχει άσπρες ραβδώσεις

Το κοτόπουλο πραγματικά είναι ένα πολύ κρέας που μαγειρεύεται με χίλιους δυο τρόπους και τρώγεται σχεδόν απ΄όλους.
Μάλιστα, οι διαιτολόγοι το κατατάσσουν στην πιο υγιεινή και διαιτητική τροφή.
Η "Compassion in World Farming" έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα ενημερωτικό βίντεο για τις "λευκές ραβδώσεις" πάνω στο
κοτόπουλο.

Το λίπος αυτό εμφανίζεται λόγω των συνθηκών που φυλάσσονται και αναπτύσσονται τα πτηνά.
Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.

Α. Άριστη ποιότητα Β. Μέτρια ποιότητα  Γ. Κακή ποιότητα





NEWS
13/2/2017