Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ… Πάρτης και NOVARTIS…

Μη δένεστε με τους ανθρώπους, βρείτε κάτι σταθερό…
= = =
Πως τα φέρνει καμιά φορά ο καιρός…
Η «Αριστερή Παρένθεση» εδώ και αρκετό καιρό έπαψε να παίζει! Τώρα παίζει και πολύ έντονα μάλιστα, η «Παρένθεση Κούλη»!
Αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με την εσωστρέφεια η ΝΔ…

Από τη μία οι απανωτές και χωρίς τέλος «γκάφες» του Κούλη, και από την άλλη η απόφασή του να συνεχιστεί η χωρίς ουσιαστικό πολιτικό κέρδoς αντιπολιτευτική τακτική που από κάθε πλευρά ευνοεί μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από το διχασμό που προκάλεσε στο εσωτερικό του κόμματος φανέρωσε και την αντίδραση της μερίδας των βουλευτών που ανήκουν στην Καραμανλική ομάδα η οποία αντιδρά πλέον ανοιχτά και μιλάει για «παρένθεση Κούλη»
Η ατάκα «ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΟΥΛΗ» που κυκλοφορεί και από το επιτελείο Σαμαρά σε όλα τα sites και τις εφημερίδες έχει κάνει έξαλλο τον Κούλη χωρίς, όμως, να μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει.
Άκου λοιπόν υπερφίαλε Κούλη, αγράμματε γουρλομάτη, που επιμένεις να το παίζεις ηγέτης και σωτήρας λόγω ονόματος και μόνο… «Ο Θεός κρίνει το δέντρο από τους καρπούς, όχι από τις ρίζες…»
= = =
Με το ΠΑΣΟΚ χιόνιζε περισσότερο…
= = =
Να καυχιέσαι για τα 3 πτυχία σου, να είσαι οπαδός της Αριστείας, να μπερδεύεις τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσσώ και να κάνεις τέσσερα ορθογραφικά λάθη σε δύο λέξεις... Χέσε θέατρο και κατούρα παράσταση!
= = =
-Τι γεύση σας άφησε το 2016;
-Κόλυβα…
= = =
Ζούμε στη χώρα που η Ρούπα είναι επαναστάτρια, ο Σώρρας τρισεκατομμυριούχους και ο αγράμματος γουρλομάτης εν δυνάμει πρωθυπουργός… (Στον ύπνο του…)
= = =
Τα τσόφλια του ακροδεξιοσκοταδιστικού «amtinews» προφητεύουν: «Βουλιάζουμε χωρίς ελπίδα»
Αργά το καταλάβατε παλουκάρια μου, πατώσατε…
= = =
Δεν το βάζει κάτω ο σχιζοφρενής με το καροτσάκι, η τσατσά του ΔΝΤ και οι πηλιογούσηδες του Ελληνικού δωσιλογικού Πανθέου. Έστω και την τελευταία ώρα, το τελευταίο λεπτό θα επιτεθούν με κάθε βρόμικο μέσο για να ανατρέψουν την αριστερή κυβέρνηση του λαοπρόβλητου Πρωθυπουργού. Λυσσομανάνε και τρίζουν τα δόντια τα κατάλοιπα της Ελληνικής πολιτικής γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ποια θα είναι η μοίρα τους όταν αυτή η θλιβερή συνωμοσία κατά της Ελλάδας εκπνεύσει. Κάντε ότι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε σκοταδόψυχοι, καθότι το αποτέλεσμα εκ των προτέρων γνωστόν: Θα κλ@#ε®τ¥ε όλοι μαζί μια μάντρα @ρχ±ίاια…
= = =
Χωρίς την πρώτη φορά, δεύτερη δεν υπάρχει... Όταν λέμε Κικίλιας  εννοούμε κατ’ εξακολούθηση ηλίθιος… Που το βρήκατε πάλι αυτό το πράμα ρε παιδιά, στη λοταρία το πετύχατε;
= = =
- Μαμά τί είναι νεοφιλελευθερισμός;
- Νεοφιλελευθερισμός είναι να εκμεταλλεύεσαι τους άλλους για να βγάλεις απ’ τη μύγα ξίγκι, ματάκια μου.
- Ευχαριστώ μαμά.
- Τίποτα ψυχή μου… 3 ευρώ!
= = =
- Κύριε Τσίπρα, τί έτος έχουμε;
- 2017.
- Αχά… Το ίδιο απάντησε και ο Κασιδιάρης! Τα ίδια με τη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» λέτε! Υποστηρικτές των νεοναζί!
= = =
Μαζεύτηκαν τα κοράκια και κράζουν. Είχατε ξαναδεί ρε μπαγλαμάδες ποινική δίωξη κατά της μασονικής στοάς τα τελευταία 100+ χρόνια; Κι αυτό, όπως κι άλλα πολλά που κάνετε πως δεν τα βλέπετε γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όπως και τόσες άλλες διώξεις γίνονται για πρώτη φορά, κατά πολιτικών και λαμόγιων που κατάκλεψαν τη χώρα. Κράχτε ελεύθερα. Έχετε πολλά χρόνια ακόμα να εξασκηθείτε…
= = =
Του Σταύρου του φταίνε τα τρολ του τουίτερ για την κατρακύλα του Ποταμιού! Της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες που λέει κι ο λαός μας.
= = =
Βάζω στοίχημα τα τρία πτυχία του Κούλη ότι ο χειμαρρώδης @dimoikonomu του Αλαχαβούζειου Άντρου συνεπικουρούμενος από το σιγανό ποταμάκι @lyritzis θα αρχίσουν πάλι πρωί-πρωί την οργιώδη προπαγάνδα υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ… Για το όνομα του Μοντεσκιέ και του Ρουσσώ, λίγο φρένο επί τέλους ρε παιδιά… Έλεος.
= = =
Και που ’σται μαγκάκια της ΝΔ… Τα τείχη της Ιεριχούς δεν τα ρίχνουν οι βουβές σάλπιγγες… Γκέγκε;
= = =
Ο Αντώνης Καρακούσης (στο Βήμα) αποκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπρόσωπο της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας… Πάει η γάτα, την πάτησε το τρένο… Την έξοδό του από τον ΔΟΛ ετοιμάζει ο Αντωνάκης…


Η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Χάρρυ Κλυνν
 10/1/2017