Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Δεν κλείνει η ΑΥΓΗ κ. Βορίδη!!!

Μια οφειλόμενη απάντηση στα όσα υποστήριξε στην επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής της Ν.Δ Μ.Βορίδης

Στις συνήθεις προπαγανδιστικές κορώνες κατά της ΑΥΓΗΣ επεδόθη ο κ. Βορίδης χθες στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να “εξισώσει”
την πορεία μας με όσους μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοαφεντικά των ΜΜΕ πήραν θαλασσοδάνεια και έκαναν συνήθως το άσπρο-μαύρο!
Στην Εξεταστική Επιτροπή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ Δημήτρης Στούμπος κατέθεσε (πριν από πέντε ολόκληρους μήνες!) ότι η εταιρεία μας έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλες Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου για να επιβιώσει και να συνεχίσει τη λειτουργία της. Πρόσθετα, είχε αναφέρει ότι εντός του φθινοπώρου του 2016 επρόκειτο να προκηρύξει και νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να συνεχίσει την πρσοπάθειά της και να αντιμετωπίσει χρέος και ελλείμματα.
Πληροφορούμε τον κ. Βορίδη (όταν δεν ξέρει, να μην επιδίδεται σε “κατασκευές” για να τροφοδοτήσει λίβελους από πρόθυμους άσχετους σε ΜΜΕ) ότι η Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας πράγματι στις 20 Δεκεμβρίου 2016 προκήρυξε τη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 1.480.000 Ευρώ, φυσικά ενημερώνοντας το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ). Συνεπώς, ο κ. Βορίδης να μην “αγωνιά” για την νομιμότητά μας ούτε για τη διαφάνειά μας!!!
Η ΑΥΓΗ στη διαχρονική πορεία της στηρίχθηκε σε αγώνες, σε φιλότιμο, στην υποστήριξη δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών, φίλων, συντρόφων, υποστηρικτών, μικρομετόχων και των εργαζομένων της και δεν θα την “κλείσει” κανένα “τσεκούρι” προπαγάνδας και τυφλής κομματαρχικής εμπάθειας. Ψάξτε αλλού κ. Βορίδη, αν μπορείτε!!!

Η Αυγή

Η ΑΥΓΗ
20/1/2017