Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Άνοιξαν στόματα και τραπεζικές θυρίδες για τη συμμορία των Ρομά

Τα στόματα φαίνεται πως άνοιξαν στην υπόθεση του κυκλώματος των Ρομά, οδηγώντας τις αρχές στην αποκάλυψη … θησαυρών που τα μέλη του φέρονται να έκρυβαν σε τραπεζικές θυρίδες.

Η αστυνομία πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση κάνοντας εφόδους σε σπίτια σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια,
Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια μετά από εντολή των αρμόδιων ανακριτών Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση της συμμορίας, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε διαρρήξει εκατοντάδες πολυτελή σπίτια την τελευταία 5ετία, με λεία μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Την ίδια ώρα, οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες, προχώρησαν και στο άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών, καθώς εκεί εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν μέρος των κλοπιμαίων.

Οι πληροφορίες λένε πως έχουν εντοπιστεί κοσμήματα μέσα σε πλαστικές σακούλες, χρήματα, όπλα αλλά και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος για αποτυπώματα και DNA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία των Ρομά, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Madata
18/1/2017

Χλιδή, όπλα, λεφτά, Ρομά: Οι προκλητικές αναρτήσεις στο Facebook