Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η σοκαριστική παραμόρφωση από τις πλαστικές την άφησε σχεδόν τυφλή

Όταν η Carol Bryan επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό της για ενέσιμα υλικά γεμίσματος (fillers), δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σχεδόν τυφλή και παραμορφωμένη. Έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία, η 55χρονη σήμερα γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για το πώς κάτι τόσο φαινομενικά ανώδυνο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι τόσο επικίνδυνο
για τη ζωή.
Η Bryan προχωρούσε σε ενέσεις μπότοξ από την ηλικία των 30 για να απαλύνει τις γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο. Το 2009, σε ηλικία 47 ετών, αποφάσισε να δοκιμάσει τα fillers προκειμένου να διορθώσει το περίγραμμα του προσώπου της, όπως την έπεισε ο γιατρός της. Ωστόσο, δυο ενέσεις έγιναν σε σημεία που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και ο Γολγοθάς της. «Τρεις μήνες μετά τη διαδικασία, η όψη μου ήταν τρομακτική», είπε στην Independent. Ακολούθησε διορθωτική επέμβαση αλλά μάλλον χειροτέρεψε την κατάσταση. Κατά την εγχείρηση, επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο στο δεξί της μάτι με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της.
«Το πρόσωπό μου άρχισε να πρήζεται και να αλλοιώνεται σε τέτοιο σημείο που άρχισα να κρύβομαι από την οικογένειά και τους φίλους μου και στην πραγματικότητα από τον ίδιο τον εαυτό μου. Ποτέ δεν κοιτάχτηκα ξανά στον καθρέφτη. Έμοιαζα σα να είχα το κεφάλι ενός εξωγήινου, το μέτωπό μου κάλυπτε τα μάτια μου...».
Για τουλάχιστον τρία χρόνια, η Bryan απέφευγε τις κοινωνικές εξόδους και απομονώθηκε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού της. «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου, δεν ήμουν σίγουρη αν θα επιβίωνα. Σκεφτόμουν να βάλω τέλος στη ζωή μου». Όλα αυτά ανατράπηκαν, όταν η κόρη της την έπεισε να αναζητήσει βοήθεια. Η οικογένεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εκεί αποφάσισε να αναζητήσει τρόπους διόρθωσης της ζημιάς.
Έπειτα από επίπονες και πολύωρες επεμβάσεις - σε μια αφαίρεσαν δέρμα από την πλάτη και το εμφύτευσαν στο μέτωπο -, η 55χρονη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. «Αισθάνομαι υπέροχα σήμερα. Είμαι χαρούμενη που είμαι ζωντανή και βρίσκομαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».


  NEWS
19/1/2017