Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ποιος Άγιος Βασίλης, πλάκα μου κάνετε; Άδειος Βασίλης… Για να ξέρουμε και τι λέμε…

Ντόναλντ Τραμπ σε Αλέξη Τσίπρα: «Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο Ελληνικός λαός είναι εκπληκτικός». Ναι αλλά ο αγράμματος γουρλομάτης δε συμφωνεί μαζί σας κύριε Πρόεδρε, ούτε ο Μπουμπούκος, ούτε ο Κωστής, ούτε ο Κικίλιας…
= = =

Οι διανοούμενοι που εγκατέλειψαν το λαό στην τύχη του, συνωστιζόμενοι μπροστά στις κρατικές επιδοτήσεις, στα ευρωπαϊκά προγράμματα, στις Μ.Κ.Ο. και στο Μέγαρο ή αποσυρόμενοι στον γυάλινο κόσμο τους, είναι πάντα έτοιμοι να σηκώσουν απειλητικά το δάκτυλο, καταγγέλλοντας το μέσο μεροκαματιάρη, που κατεβαίνει στο Σύνταγμα χωρίς να έχει πέντε πτυχία και τρία διδακτορικά, ώστε να έχει έτοιμες λύσεις στα προβλήματά του.
Η μούντζα, οι φωνές, τα «γηπεδικά» συνθήματα και, για πολλούς προπαντός, οι ελληνικές σημαίες αποτελούν δείγμα ανωριμότητας, καθυστέρησης και επαρχιωτισμού. Δεν αντιλαμβάνονται ότι η έλλειψη απαντήσεων στο ερώτημα «τι κάνουμε;» δείχνει την ανεπάρκεια και την απουσία των ίδιων των διανοουμένων. Δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι τα αδιέξοδα της κοινωνίας φανερώνουν τη δική τους γύμνια. Άλλωστε, στο βασίλειο του ελιτισμού και της αλαζονείας η αυτοκριτική και η συγγνώμη είναι εξαιρετικά σπάνιες.

= = =
Πως το ’λεγε ο κύριος Μπάμπης ρε παιδιά; Α, ναι… «Οι βρωμοέλληνες που ζούσαν με δανεικά;» Γεια σου ρε Μπάμπη φυσφυρή, που ν’ το μυαλό σου σα σπυρί.

= = =
Άρης Πορτοσάλτε… Σπάστα όλα τα ρεκόρ παλουκάρι μου… ΚΑΙ όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα… Κάντα μορένα, κάντα, κάντα πουτάνα! ΚΑΙ δημοσιογραφικό υπόδειγμα ΚΑΙ παγκόσμιος ρέκορντμαν! Όχι παίζουμε…
Μέσα σε περίπου 4 μήνες, πήρε συμπτωματικά από τον Αντιπρόεδρο, ένας είναι ο απύθμενος μπούλης, 18 συνεντεύξεις!
Άρρωστο αρρώστω αεί αυτοεξευτελίζει...

= = =
-Μερικές φορές το μήνα έχω νεύρα.
-Πόσες φορές δηλαδή;
-Η 30 ή 31. Ανάλογα το μήνα.

= = =
Θεόδωρος Πάγκαλος: «Θα ψηφίσω ξανά τη ΝΔ»
Έτσι είναι... Άμα τη συνηθίσεις τη μαλακία δεν την κόβεις με τίποτα... Με ρέγουλα, όμως, Θόδωρε… Που και που άλλαζε χέρι...

= = =
Να σου πω κάτι Στέλιο Κούλογλου; Αν ήμουν ο Αλέξης Τσίπρας, θα σε είχα πετάξει με τις κλοτσιές εκτός ΣΥΡΙΖΑ... Πολύ νωρίς τον άπλωσες τον τραχανά παλουκάρι μου…

= = =
Ως τελευταία ανάλυση μπρος στην βαβελώδη ΕΕ ωχριά ακόμα και ο ΠΥΡΓΟΣ του Κάφκα. Πέραν του ότι οι αξιωματούχοι της ΕΕ κινούνται νοητικά μεταξύ παράνοιας και σχιζοφρένειας!
-Σόιμπλε, Σόιμπλε, είσαι εδώ;

= = =
Να μην παραπονιέστε γι αυτό που είστε γιατί θα μπορούσε ο Θεός να σας κάνει Κικίλια… Φτου… Φτου… Φτου… Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.

= = =
Καλά είναι να τρελαίνεσαι… Ο Σταύρος ο Μποτάμης μίλησε για κρατικοδίαιτους, ο αγράμματος γουρλομάτης μίλησε για οικογενειοκρατία κι ο Βουβουζέλος, ω του θαύματος, μίλησε για διαφάνεια και αξιοκρατία!!! Έλα #### στον τόπο σου και άλλη τουρνέ μην κάνεις.

= = =
Ο κόσμος στη συντριβή και στην απελπισία και η τηλεόραση στο μαγείρεμα, στο life style του κώλου και στο ξερατό!
= = =
Xαιρετώ την κοπροφαγική αξιωματική αντιπολίτευση του γιου του αποστάτη, του αγράμματου γουρλομάτη... Ό,τι σκατό υπήρχε το φάγατε, τώρα θα φάτε και τα απόσκατα της «Χρυσής Αυγής»... Καλή σας όρεξη κοπροφάγοι της ελληνικής πολιτικής!

= = =
-Τι θέλεις για το Νέο Έτος;
-Ένα δράκο
-Κάτι πιο ρεαλιστικό;
-Δουλειά
-Που μένεις;
-Ελλάδα
-Τον θέλεις με ένα ή με δύο κεφάλια;

= = =
Άκου Βασιλάκη Κικίλια, είτε είσαι, είτε δεν είσαι είναι ένα και το αυτό... Είτε βγάζεις ανακοινώσεις, είτε δε βγάζεις, πάλι το ίδιο. Είτε λες, είτε δε λες, ξανά το ίδιο... Είσαι σαν το πορτοκαλί φανάρι. Σε γράφουν όλοι στα μέζεά τους!

= = =
Η ρόδα του Καμίνη στο Σύνταγμα θα λειτουργήσει τον Ιούλιο με καύσωνα… Ως ανεμιστήρας!

= = =
Ο Κούλης είναι τόσο δημιουργικός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά!

= = =
Πούτιν: Γιατί κλαις παιδί μου;
Γιος Πούτιν: Έγραψα διαγώνισμα στη Γεωγραφία ότι η Ρωσία συνορεύει με την Ελλάδα.
Πούτιν: Άστο πάνω μου

= = =
Άστεγος πέθανε χθες από το κρύο στην Αθήνα...Καλή χρονιά είπαμε;

Η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Χάρρυ Κλυνν
3/1/2017