Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Το Μαξίμου «συμπονά» τον Σαμαρά

Με σκωπτικό τρόπο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα στην πρόσφατη συνέντευξή του πρώην πρωθυπουργού. «Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά» ανέφεραν με ειρωνικό ύφος κυβερνητικές πηγές.

Χαρακτηρίζουν αμετανόητο τον κ. Σαμαρά, καθόσον υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει «τις καλύτερες αναμνήσεις», σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό.

«Αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα, ελπίζουν ακόμα – μάταια – στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, διεκδικώντας μία διεστραμμένη ιστορική δικαίωση και μία νέα εφόρμηση στην εξουσία, για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως συμφερόντων» τονίζουν από το Μαξίμου και προσθέτουν πως στην προσπάθειά του αυτή, και σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Σαμαράς υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών και τα επιχειρήματά τους, για να μπορέσει να οικοδομήσει το πολιτικό του αφήγημα.

«Τα όσα λέει ο κ. Σαμαράς δεν αφορούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε την κοινωνία που του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη. Άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προβληματιστούν...» καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές, με το υπονοούμενο προφανώς να κατευθύνεται στον κ. Μητσοτάκη.


ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
17/1/2017