Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Οι 30 ταινίες που θα μας «συνεπάρουν» το 2017

Παρόλο που το 2016 ήταν μια επική χρονιά για τις ταινίες, μοιάζει σχεδόν με ένα ζέσταμα μπροστά τον μακρύ κατάλογο των blockbuster ταινιών που θα κυκλοφορήσουν το 2017. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ενθουσιαστεί κανείς με τις επικείμενες ταινίες, γι’ αυτό η ιστοσελίδα looper συγκέντρωσε τα trailer των
καλύτερων ταινιών του 2017.
Είτε είστε λάτρης των ταινιών δράσης, της κωμωδίας, του δράματος ή των θρίλερ, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

 Alien: Covenant

Με τον Προμηθέα το 2012, ο Ρίντλεϊ Σκοτ έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του. Στην ταινία Alien: Covenant, οι Μάικλ Φασμπέντερ και Νούμι Ρπάς επιστρέφουν για να δείξουν τι θα συμβεί αφού καταλάβουν ένα αρχαίο διαστημόπλοιο προκειμένου να εξερευνήσουν την πατρίδα των μυστηριωδών Μηχανικών και να εμποδίσουν τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα.

Resident Evil: The Final Chapter

Πέντε χρόνια μετά το « Resident Evil: Retribution», η Μίλα Γιόβοβιτς επιστρέφει για να κλείσει το franchise της ταινίας τρόμου που απέφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε μία δεκαετία. Παρά τα μεγάλα χρονικά διαστήματα μεταξύ των sequels, η έκτη ταινία αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων, με την εντολή του σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson να ζητά την ολοκλήρωση της ιστορίας με έναν ιό να έχει εξαπολύσει πανούκλα από ζόμπι. Με άλλα λόγια, αν δεν έχετε δει τις προηγούμενες ταινίες, δεν θα καταλάβετε και πολλά ενώ αν οι φράσεις «Umbrella Corporation», «Raccoon City« και «t-virus» σας είναι οικείες, τότε, σημειώστε την ημερομηνία της πρεμιέρας.
John Wick: Chapter 2

Μετά από όλα όσα πέρασε στην πρώτη ταινία, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πείσει τον Τζον Γουίκ, να παραιτηθεί από την συνταξιοδότηση; Οι λάτρεις των σκύλων θα ανακουφιστούν όταν μάθουν πως δεν είναι ο θάνατος ενός άλλου σκύλου αυτό που κάνει τον Τζον Γουίκ να πάρει ξανά τα όπλα του. Σε αυτή την ταινία, ένας από τους πιο παλιούς φίλους του Τζον βρίσκεται στο μέσο ενός συστήματος για την ανατροπή του τάγματος ενός δολοφόνου και χρειάζεται βοήθεια. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά το τέλος είναι σχεδόν το ίδιο: τόνοι βίας με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν ρόλο για τον οποίο μοιάζει να γεννήθηκε.
Δείτε τη συνέχεια στο ΕΘΝΟΣ