Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η αλήθεια σχετικά με τον «υπολογιστή των 20 ευρώ»

Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος καινούριο υπολογιστή με μόνο 20 ευρώ;
Ήθελα να μάθω… Έτσι είδα πως δουλεύει το Xtra-Pc και αν αξίζει τα λεφτά του.

Ορίστε τι λένε για το Xtra-Pc:Μια χαρά!

Αποφάσισα να το αγοράσω ένα Xtra-PC για να το δοκιμάσω σε ένα παλιό Windows XP laptop που είχα στην αποθήκη για αρκετά χρόνια. Το είχα παρατήσει γιατί είχε γίνει πολύ αργό και ξεπερασμένο ακόμα και για τα παιδιά μου…αλλά επειδή είχα ξοδέψει αρκετά χρήματα για αυτό, δεν μπορούσα να το πετάξω.
Επειδή ξέρω από τεχνολογία ήμουν αρκετά σκεπτικός με το προϊόν αλλά για 20 ευρώ άξιζε τη δοκιμή! (Επίσης αφού υπάρχει και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν είχα τίποτα να χάσω.)
Τόσο μικρό που ίσα ίσα εξέχει στο πλάι του laptop

Τι είναι λοιπόν το Xtra-PC;

Το Xtra-PC είναι μια μικροσκοπική συσκευή USB που μπορείτε να συνδέσετε σε ένα παλιό, αργό ή χαλασμένο υπολογιστή και να του δώσετε ζωή. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα νέο λειτουργικό σύστημα που τρέχει από τη συσκευή USB Xtra-PC, παρακάμπτοντας εντελώς τα Windows. Δεδομένου ότι τρέχει 100% από το USB, δεν παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε αρχεία στο σκληρό σας δίσκο και δεν κάνει καμία απεγκατάσταση.

Εγκατάσταση

Το Xtra-PC έφτασε με το ταχυδρομείο σε 5 ημέρες (ζω στην Ελλάδα), πράγμα που ήταν πολύ ευχάριστο. Ανοίγοντας το πακέτο είδα μία πολύ μικρή USB συσκευή. (Είναι τόσο μικρό που ίσα ίσα εξέχει στο πλάι του laptop, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα)
Όταν άνοιξα το παλιό μου laptop, το Xtra-PC με καθοδήγησε σε μία εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Νομίζω πως μου πήρε μόνο ένα λεπτό αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να δοθεί ένα όνομα για τον υπολογιστή και κάποιες ρυθμίσεις.

Το Xtra-PC σε λειτουργία

Οι σκέψεις μου

Πρέπει να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα με το Xtra-PC. Δεν ήταν απλά εύκολο στη χρήση αλλά έκανε το παλιό μου laptop να δουλέψει ξανά. Το χρονομέτρησα και έκανε εκκίνηση 83% πιο γρήγορα από τα παλιά windows xp.
Το Skype και το σερφάρισμα ήταν επίσης πολύ γρήγορα. Ένα ακόμα πράγμα που πρόσεξα είναι ότι ιστοσελίδες όπως το Facebook και Sunday Times άνοιγαν και έτρεχαν γρήγορα με το Xtra-PC.

Τι μπορεί να κάνει το Xtra-Pc;

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με το Xtra-Pc. Να δείτε φωτογραφίες, να σερφάρετε το διαδίκτυο, να δείτε ειδήσεις, να στείλετε email, να γράψετε στο word και πολλά άλλα!

Η ιδέα να δώσω πνοή στον παλιό μου υπολογιστή ήταν τρελή. Τώρα τα παιδιά μου έχουν τον δικό τους υπολογιστή και δεν ζητάνε τον δικό μου. Αυτό είναι καταπληκτικό ειδικά με μόνο 20 ευρώ.

Συμπέρασμα

Αν έχετε έναν παλιό αργό υπολογιστή κάπου, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Xtra-PC. ( Να θυμάστε υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων οπότε δεν έχετε να χάσετε τίποτα.)
Ενημέρωση
Οι πωλήσεις είναι ανοικτές για το κοινό, αλλά και λόγω της μεγάλης ζήτησης, σύντομα θα είναι μόνο με πρόσκληση.
Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα το Xtra-PC μέχρι Thursday 05 Ιανουάριος στις, 11:59µµ.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς να αποκτήσετε το Xtra-PC

Τώρα που μάθατε για το Xtra-PC και τι μπορεί να κάνει δείτε πώς να το αποκτήσετε.
  • Βήμα 1: Παραγγείλτε το Xtra-PC από την επίσημη ιστοσελίδα Αν ζείτε στη Ελλάδα θα το έχετε σε 5 εργάσιμες ημέρες.

  • Βήμα 2: Συνδέστε το σε μία θύρα USB και ανοίξτε τον υπολογιστή σας.

  • Βήμα 3: Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον νέο, γρήγορο (παλιό) υπολογιστή σας.

Είναι τόσο απλό!


Συμβουλή: Ξέρετε κάποιον με αργό υπολογιστή; Το Xtra-PC είναι φοβερό δώρο για όποιον έχει ένα παλιό αργό υπολογιστή, αλλά δεν έχει ή δεν θέλει να ξοδέψει τα χρήματά τους σε έναν καινούργιο!

Από τον Théo Koutsaftis
cool-technology com
18/12/2016