Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

«The Mummy»: O Tom Cruise στην πιο τρομακτική αναβίωση του θρύλου

Το πρώτο trailer της ταινίας «The Mummy», σε σκηνοθεσία Alex Kurtzman, παρουσίασε η Universal Pictures. Ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του θρύλου της μούμιας που συναρπάζει πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια.
Στην υπόθεση του έργου, η αρχαία βασίλισσα (Sofia Boutella) που βρισκόταν για αιώνες ασφαλής θαμμένη κάτω από την έρημο,
ανασύρεται στην επιφάνεια και μαζί της έρχεται η εκδίκησή της για το πεπρωμένο που της στερήσανε.
http://www.naftemporiki.gr/fu/p/1181939/638/399/0x000000000113532a/2/the-mummy-o-tom-cruise-stin-pio-tromaktiki-anabiosi-tou-thrulou.jpg


Το καστ της ταινίας εκτός του Tom Cruise συμπεριλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Russel Crow, την εντυπωσιακή και δυναμικά ανερχόμενη Sofia Boutella (Kingsman, Star Trek Beyond), η οποία αναλαμβάνει τον ιστορικό ρόλο της πρώτης στην ιστορία θηλυκής Μούμιας, τους Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World) και Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson).


Σύμφωνα με δηλώσεις  του Jons Spaihts, ενός εκ των δύο σεναριογράφων, πρόκειται για την πρώτη ταινία της Universal, η οποία θα αφορά τη μούμια και «θα έχει πραγματική δύναμη να τρομάξει τους θεατές».
Την ίδια άποψη έχει και ο Russell Crowe, ο οποίος δήλωσε πως «η ταινία, η οποία είναι σχεδιασμένη να τρομάξει, δεν θα είναι η κλασική περιπέτεια δράσης που μπορεί να περιμένει το κοινό».

Η ταινία «The Mummy» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2017.