Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Το Kickass Torrents ξανά… στη ζωή από πρώην μέλη του

Μπορεί ο ιδρυτής του να συνελήφθη το καλοκαίρι και αυτό να σηματοδότησε το τέλος του δημοφιλούς Kickass Torrents, όμως τώρα μια ομάδα αφοσιωμένων πρώην μελών του επιδιώκουν να το επαναφέρουν στη ζωή στοχεύοντας να του δώσουν ξανά την παλιά του αίγλη.
Σύμφωνα με το secnews.gr, το νέο Kickass Torrents ξεκίνησε να
λειτουργεί και υπόσχεται να είναι πλήρως λειτουργικό. Η ιστοσελίδα φαίνεται πανομοιότυπη με τον προκάτοχό της, αλλά ξεκινά με μια καθαρή βάση δεδομένων στο table των χρηστών. Μάλιστα πολλά από τα μέλη της αρχικής ομάδας ανεβάζουν το περιεχόμενο που την έκανε διάσημη.
Όπως δήλωσε η ομάδα του KATcr «Όλοι οι μεγάλοι uploaders επέστρεψαν και μοιράζονται ακούραστα, πριν ακόμη ξεκινήσουν τα torrent engines. Το torrent κοινότητα θα δει προσθήκες από όλα τα ονόματα που γνωρίζουν και εμπιστεύονται».
Σημειώνεται ότι μετά το αρχικό κλείσιμο της σελίδας, είχαν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα mirror sites, που κάποια είχαν σαν στόχο μόνο τη διανομή περιεχομένου ενώ άλλα προσπαθούσαν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες ή και διαπιστευτήρια πιστωτικών καρτών από αρχάριους πειρατές.
Πλέον στη νέα προσπάθεια, όπως τονίζει η ομάδα που διαχειρίζεται το περιεχόμενο, η ασφάλεια παίζει κομβικό ρόλο.

altsantiri 
19/12/2016