Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό είναι το μοντέλο που είχε προσλάβει ο Άδωνις και για το οποίο μίλησε ο Πολάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελίστρια σε παρακμιακές εκπομπές και πρώην μοντέλο που έχει περπατήσει σε πασαρέλες τοπικών καλλιστείων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η... άριστη αυτή "κορασίδα" σταδιοδρόμησε στο υπουργείο Υγείας επί θητείας Άδώνι Γεωργιάδη.

Σε αυτή την χαρακτηριστική περίπτωση αναφέρθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια διαμάχης του με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. που ξέσπασε χθες στη Βουλή, με τον πρώτο να κάνει λόγο για «ραβασάκια» διορισμών που έστελνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Γεωργιάδης και η σύζυγός του.
Όπως αποκάλυψε ο Π. Πολάκης το μοντέλο εργαζόταν αμισθί  στο γραφείο Τύπου του Άδ. Γεωργιάδη όσο ήταν υπουργός Υγείας. Την ίδια κυρία διόρισαν σε έργο πεδίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να βγάλει ένα μηνιάτικο, όπως δήλωσε και αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης.
Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα του 2013, το ίδιο πρόσωπο είχε επιλέξει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να εκπροσωπήσει το υπουργείο Υγείας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας.
Εντυπωσιάζουν τα κριτήρια επιλογής συμβούλων στη Νέα Δημοκρατία. Για τα προσόντα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. 
Πρόκειται για την Ιωάννα Δεμεντή.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το 4.58 και μετά και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.