Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Σκέψου πριν και μετά μίλησε. Σταμάτα, πριν σου πούνε «φτάνει».

Τέσσερις δημοσκοπήσεις τον τελευταίο μήνα στα χέρια των επιτελών του Κούλη και σε καμιά απ’ αυτές η ΝΔ δεν ξεπερνάει το 25%! Και πάνω στην απελπισία τους, που μόνιμα τους συνοδεύει, σκέφτηκαν να αρπαχτούν από το «σωσίβιο» της Public Issue… «Αμάν παιδιά, κάντε κάτι, χανόμαστε…»
Και οι δημοσκόποι της ντροπής την κάνανε τη μαλακία και γίνανε
περίγελως και βούκινο πανελληνίως, τύφλα να ΄χει ο Μαραντζίδης! Η εταιρία όπως μπορεί καθένας να δει στις καρτέλες που έχει δώσει στη δημοσιότητα, εμφανίζει ποσοστά των κομμάτων τα οποία αν αθροιστούν καλύπτουν το 100%. Ωστόσο, όπως διαπιστώνεται στο πάνω δεξιά μέρος της καρτέλας η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 30%. Με απλά λόγια το συνολικό ποσοστό βάσει του οποίου διαμορφώνονται τα ποσοστά των κομμάτων φτάνει το 130%!

Καλά ρε ξέφλουδες, ούτε πρόσθεση δεν ξέρετε να κάνετε ρε μπατιρόσπορα; Όπως λένε δημοσκόποι, οι οποίοι για πρώτη φορά εξαπολύουν τα πυρά τους σε άλλη δημοσκοπική εταιρία, είναι από τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες είναι απαραίτητη η παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος ούτως ή άλλως θα έπρεπε να έχει παρέμβει για να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συγκεκριμένες εταιρίες…
Και θέλει να πας σε εκλογές με τέτοιες χοντρομαλακίες ρε πατημένο σύκο; Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε γλίτζουρα στους υποτακτικούς του αποστάτη του πατέρα σου; Άντε να χαθείς ζαβούλιακα….
= = =
Κυρία Μάνδρου από πού γνωρίζατε το περιεχόμενο της απόφασης του ΣτΕ τη στιγμή κατά την οποία δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί το περιεχόμενο της απόφασης του Συμβουλίου; Ως έμπειρη δημοσιογράφος Δικαστικού δε γνωρίζετε ότι μέχρι την επίσημη δημοσίευση της απόφασης, απόφαση δεν υπάρχει; Γνωρίζετε βέβαια ότι εκείνοι που έκαναν τις διαρροές από το Συμβούλιο της Επικρατείας διέπραξαν βαρύτατο πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα και η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει με ποια σκοπιμότητα παραβίασαν τη διαδικασία και ποιοι άλλοι εμπλέκονται σ’ αυτό το έγκλημα. Οι ευθύνες λοιπόν των δικαστών του ΣτΕ είναι τεράστιες και ο Πρόεδρος του ΣτΕ οφείλει άμεσα να διατάξει έρευνα προκειμένου να βρεθεί ποιος ή ποιοι έκαναν την διαρροή και ποιοι οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό το βαρύτατο πειθαρχικό και ποινικό παράπτωμα.
Γνωρίζω το δημοσιογραφικός σας ήθος και πάθος, καθώς και τις γνώσεις σας και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν ανήκετε στο κύκλωμα που έδρασε με σκοπό να υποσκάψει το ίδιο το πολίτευμα.

= = =
Η Κωνσταντοπούλου, η Κατριβάνου, ο Κορωνάκης, ο Καραγιαννίδης, ο Φίτσουλας, ο Μήτσουλας, ο Χλιμίντζουρας, οι 153 συν, οι 65 μείον, οι 100 επί, οι έτσι, οι αλλιώτικοι, οι πασαλιμανιώτικοι… Άντε ρε λοξίες στα λαγούμια σας και αφήστε επί τέλους τον Πρωθυπουργό να κυβερνήσει… Επειδή όμως ξέρουμε που την πάτε εντέλει τη δουλειά, (το νταβατζηλίκι το χορτάσαμε και ευχαριστούμε, αλλά άλλο δε θα πάρουμε) καλά θα κάνετε να μας απαλλάξετε από την ιογενή  παρουσία σας πριν γίνετε πανελλήνιο ρεντίκολο, όπως εξάλλου το αξίζετε… Αφού είστε που είστε μηδενικά, γιατί επιμένετε να γίνετε νούμερα; Άντε μπράβο… Τον πούλο!

= = =
Δε μου λες ρε φίλε, Μακάριος Λαζαρίδης ή Παπάριος Λαζαρ(χ)ίδης; Άντε να χαθείς καραφασιστόμουτρο της δεκάρας… Δε μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος ρε ζαβό; «Όταν φτάνεις στο σημείο να απειλείς την δημόσια τηλεόραση επειδή ασκεί άξια τα δημοκρατικά της καθήκοντα, τότε μιλάμε για τον ορισμό του φασισμού. Μια φορά ψεύτης, για πάντα ψεύτης, λέει ο λαός». Στον Τσίπρα αναφέρεται!
Μια φορά μαλάκας, για πάντα Λαζαρ(χ)ίδης, λέει ο λαός.
Σ’ εσένα αναφέρεται απειροβλακόμετρο!

 =======================
Η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Χάρρυ Κλυνν
3/11/2016