Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Σε βαρύ κλίμα συνεδριάζει η Κ.Ο. του Ποταμιού

Τριγμούς προκαλεί στο Ποτάμι η ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου και η ανακοίνωση του κόμματος που ακολούθησε. Ο Σπύρος Λυκούδης, φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από την ανακοίνωση της Σεβαστουπόλεως καταθέτοντας δημόσια τη διαφωνία του με τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.
Ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα
υπογραμμίζει διαρκώς ότι το κόμμα πάσχει από έλλειμμα πολιτικής ταυτότητας και στρατηγικής, δήλωσε την Τρίτη στην ΕΡΑ: «Το ύφος της ανακοίνωσης προς την κ. Μάρκου δεν με βρίσκει σύμφωνο. Χρειάζεται πολιτική κριτική και όχι κριτικές του τύπου “ξέρουμε ποια είναι τα ελατήριά σου και τι ήθελες να κερδίσεις”. Σε αυτό το επίπεδο εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω».
Ο Σπ. Λυκούδης, ένθερμος υποστηρικτής του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς προειδοποιεί για φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα και ότι εάν δεν επιλυθούν κάποια ζητήματα, «η συνέχεια δεν θα είναι καλή».
Το βαρύ κλίμα που υπάρχει στους κόλπους της Σεβαστουπόλεως αναμένεται να απασχολήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία συνεδριάζει στη Βουλή, το μεσημέρι της Τετάρτης (12.00).


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
22/11/2016

ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου