Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Υπάλληλος σε ΜΚΟ για πρόσφυγες η γυναίκα που έβαλε το λουκέτο στο σχολείο

Υπάλληλος σε ΜΚΟ για πρόσφυγες η γυναίκα που έβαλε το λουκέτο στο σχολείο για να μην πάνε τα προσφυγόπουλα
Γονείς από την Λέσβο κλείδωσαν το σχολείο με λουκέτο για να μην κάνουν μάθημα μαζί με τα παιδιά τους 15 προσφυγόπουλα...
Οι γονείς των Δημοτικών Σχολείων της Μυτιλήνης – 8ο, 9ο, 11ο και 15ο – αποφάσισαν να κλειδώσουν και τα δικά τους παιδιά έξω από το σχολείο, όταν πληροφορήθηκαν ότι από τη Δευτέρα θα πηγαίνουν μαζί τους στο σχολείο και 15 παιδιά προσφύγων.
Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να μιλά για το λουκέτο στο σχολείο, ώστε να μην κάνουν μάθημα τα προσφυγόπουλα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, Μαρία Κουρδουσά.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων παραιτήθηκε, διαχωρίζοντας ξαφνικά τη θέση της από τους υπόλοιπους γονείς. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Αιγαίου:
«Διαφωνώ με όλα όσα έγιναν. Οι αρχές μου και ο τρόπος που μεγαλώνω τα παιδιά μου απέχουν από το κλείσιμο του σχολείου. Ως γονιός πιστεύω ότι η θέση του κάθε παιδιού είναι στο σχολειό».
Αν δει κανείς το προφίλ στο Facebook της συγκεκριμένης γυναίκας, θα μάθει ότι εργάζεται ή εργαζόταν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση για πρόσφυγες, Save the Children!


 φωτο από:anemosantistasis.blogspot.gr
εναλλακτικος
10/10/2016