Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους. Είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κατακτήσεις και να υποδουλώσεις ένα Έθνος. Ο ένας είναι με τα όπλα. Ο άλλος είναι με το χρέος… Καλώς όρισες έρωτα με λουλούδια στα χέρια…
= = =
Η Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη βία. Τώρα μένει να καταδικάσει και ο Γκουσγκούνης τις τσόντες!

= = =
Θυμάστε πριν από δύο μήνες που ο ιδιοκτήτης του EPSILON TV έκανε δημόσια πρόταση να δώσει 30.000.000 ευρώ για να πάρει τηλεοπτική άδεια; Πάμε στη συνέχεια τώρα.
«Με αναστολή των ζωντανών εκπομπών από σήμερα (Τετάρτη), προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του Epsilon τη διοίκηση του καναλιού και με επιστολή τους ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων δυο μηνών».
Ακούσατε τίποτα εσείς ρε παιδιά; Είδατε τίποτα; Μούγκα στη στρούγκα τα βοθροκάναλα και το αφεντικοδημοσιογραφικό ρουφιανολόι… Και έκραζαν τα κοπρόσκυλα «λαγό» τον Ιβάν Σαββίδη που έσκασε στο τσακ-μπαμ την εξηντάρα! Λαγός με εξηντάρα προσφορά που ακούστηκε ρε μ@λ@κες;
ΥΓ Για τον ιδιοκτήτη του EPSILON TV ούτε λέξη δεν ακούστηκε περί «λαγού» και άλλα παρόμοια. Κατάπιε τη γλώσσα του ο αξιότιμος Γ. Κουμουτσάκος, ο επίσημος αρλεκίνος της ΝΔ. Ο Ιβάν Σαββίδης ήτανε βλέπεις εκείνος που τους χάλασε τη σούπα…

= = =
Κούλης: Θέλω το καλό σου
Ψηφοφόρος: Δε στο δίνω ρε
= = =

Βασίλης Μπόνιος (Κουρδιστό πορτοκάλι): «Ενας λαός που μισεί την κυβέρνησή του δεν θα γίνει ασπίδα στις απειλές του Ερντογάν»
Αλητάκο Βασίλη Μπόνιο, μια ζωή συνηθισμένος στη ρουφιανιά και στο ξεπούλημα. Εσύ μπορεί να αρνηθείς να υπερασπίσεις την πατρίδα, αλλά ο Ελληνικός Λαός δεν είναι σαν κι εσένα κουκουλοφόρος και εθνοπροδότης και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές! Ουστ απόσκατο…

= = =
Γιατί η Ελλάδα μπήκε πρώτη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων ρε παιδιά; Προηγείται αυτός με τα περισσότερα μνημόνια;
= = =

Ιστορίες για αγρίους και παράφρονες… η ΝΔ μπλοκάρει τη συγκρότηση ΕΣΡ ενώ υποστηρίζει ενθέρμως ότι η δανειοδότηση είναι αρμοδιότητα ΕΣΡ και στη συνέχεια κάνει μήνυση και ζητά την ακύρωση της διαδικασίας! Τουτέστιν… Ο Κούλης μπλόκαρε τη συγκρότηση ΕΣΡ και μετά έκανε μήνυση στον εαυτό του!
Η άγνοια και η ξεφτίλα στο ζενίθ της! Φέρτε γρήγορα το απειροβλακόμετρο… Και μετά λέτε για ‘μας τους Πόντιους!
= = =

Ο Πάγκαλος (είναι πολύ της μόδας το παλουκάρι) μιλάει και κάθε φορά που παίρνει βαθιά ανάσα του σπάνε τα κουμπιά του υποκαμίσου του. 732 άτομα έχει τραυματίσει μέχρι τώρα!
Και ένα ακόμα, Ολυμπιακών διαστάσεων: Ακόμα και αν είχε ο Πάγκαλος ταλέντο στους κρίκους, δε θα μπορούσε να τον σηκώσει ο προπονητής του για να τους πιάσει!

= = =
Γιατί ρε παιδιά ειρωνεύεστε τον Κούλη όταν αποκαλεί την Πορτογαλία χώρα της Μεσογείου; Όταν γεννήθηκε, ο μπαμπάς του, Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος, η Πορτογαλία όντως βρεχόταν από την Μεσόγειο και η Νεκρά Θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή!

= = =
Ο Γ. Κουμουτσάκος λοιπόν, ο μέγας οικονομικός αναλυτής, έκανε λόγο για «αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί» και κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. «Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό» Εγώ σε καλώ μυαλοσαρακοφαγωμένε, να διαβάζεις κάπου-κάπου και καμιά εφημερίδα ή να σου τη διαβάζουν τέλος πάντων άμα δεν μπορείς… Ούτε χρόνο δεν έκλεισες ως «εκπρόσωπος τύπου» και κατάντησες κιόλας «απρόσωπο σούργελο…»


Η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις.
Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).
Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Χάρρυ Κλυνν
8/10/2016