Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Δεν πάτε κατά διαόλου Κούλη… Φτάσατε!

Στήριξε με πάθος τους καναλάρχες της διαπλοκής στην υπόθεση της επιβεβλημένης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Τάχθηκε με το μέρος των δανειστών και των υπερεθνικών κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και αγωνίστηκε με πάθος κατά της χώρας του. Δεν πήρε το μέρος της Ελλάδας, αλλά το μέρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όσο
βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση… Και θέλει να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας το σίχαμα!
= = =
Εάν είχε χιούμορ ο Τσίπρας θα δεχόταν εκλογές με τον όρο η ΝΔ να πληρώσει πρώτα τα 200.000.000 € θαλασσοδάνεια προς τις τράπεζες!
= = =
Σταύρο, δεν χρειάζεται κανείς να σε τελειώσει. Το κατάφερες μόνος μια χαρά!
= = =
Δεν έχει τέλος ο ξεπεσμός για τον κλεινοκαναλάκια Ιωαννάκη Πρετεντέρη το σουφροχειλάκια. Μετά τον Κούλη, που του ‘ριξε «κόκκινη κάρτα» για τη συμμετοχή του στα «γαλάζια ψηφοδέλτια» «έφαγε» αποκλεισμό και από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου!
Ο αετόστ, όμως, της πατσαβουροδημοσιογραφίας δείχνει να μην αγχώνεται, αφού τον περιμένει μια θέση στο BLUE SKY του Κισσανδράκη, στο κανάλι όπου εργάζεται εδώ και χρόνια ο φίλος του, ο Γιάννης ο Λοβέρδος. Άλλωστε, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, τι ΣΚΑΪ, τι BLUE SKY...
= = =
Σοκαριστήκαμε που μάθαμε ότι ο Παπασταύρου και ο Σκλαβούνης έχουν οφσόρ, γιατί μέχρι χθες νομίζαμε ότι τρώνε βρεγμένο ψωμί με ζάχαρη!
= = =
Καλά ρε ανεγκέφαλοι της ΝΔ, τόσο ζώα είστε ρε άχρηστοι; Δεν ξέρετε ρε μυαλουαλότουβλα ότι τα επισφαλή δάνεια δόθηκαν από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πριν από το 2015, τότε που ήταν διορισμένοι στην ΑΤΤΙΚΗΣ συνεργάτες των στελεχών της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ; Εντάξει δεν ξέρετε… Εντάξει διαβάζετε, αλλά δεν καταλαβαίνετε… Γιατί ρε μυαλοπλατύποδες, δε ρωτάτε και κάποιον που καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει;
= = =
Εμένα δε μ’ ενοχλούν οι «λαθρομετανάστες», οι «λαθροέλληνες» τύπου Γεωργιάδη, Κουμουτσάκου, Βορίδη κλπ είναι που μου τη δίνουν!
= = =
Δ. Κουτσούμπας: «Δεν θα σας επιτρέψουμε - και σας το λέμε- να στήσετε νέες κάλπικες διαχωριστικές γραμμές, του στυλ, είσαι με τον Φίλη εναντίον της Εκκλησίας ή είσαι με την Εκκλησία, με τον Ιερώνυμο ή είσαι με τους παλιούς καναλάρχες ή με τους καινούργιους και με την κυβέρνηση και με τον κ. Παππά που έδωσε, δεν ξέρω τι έκανε, με το διαγωνισμό. Γι’ αυτό δίνουμε βάρος στην ουσία, γιατί για εμάς μεγαλύτερος αναχρονισμός είναι για τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε ακατάλληλες αίθουσες και ένας εκπαιδευτικός να κάνει μαθήματα εκτός της ειδικότητάς του».
Κι αυτόν τον πολιτικά ηλίθιο που για να ξέρει αν πάει μπροστά ή πίσω πρέπει να κοιτάζει τις μύτες των παπουτσιών του, υπάρχουν πολίτες που τον πιστεύουν και τον ψηφίζουν… Χωρίς ούτε κι αυτοί ακόμα να ξέρουν το λόγο!
= = =
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα όπου στις καφετέριες επιτρέπεται το κάπνισμα και απαγορεύονται τα τασάκια!
= = =
Αν το νέο αίμα της ΝΔ ενσαρκώνεται στα πρόσωπα του Γιάννη Καλλιάνου και του Ιάσονα Φωτήλα θα σας έλεγα εκεί στη ΝΔ ότι θα ήταν φρόνιμο να αποφεύγετε τις μεταγγίσεις…
= = =
Για πες μας ρε δουλευταρά Κούλη, ποιο χαρτοφυλάκιο είχες όταν μας «δούλευες» στην Εθνική Τράπεζα;
= = =
Τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη ΝΔ ρύθμιζε βουλευτής του Ποταμιού στο καφενείο της Βουλής την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλούσε στο βήμα της Βουλης. Ο τελευταίος θα του κλείσει και την πόρτα στα μούτρα.
= = =
Σε νέα τεράστια γκάφα οδηγείται η ΝΔ με τη μήνυση που κατέθεσε για τις τηλεοπτικές άδειες τη στιγμή που ακόμα και Αλαφούζος, που ο άνθρωπος μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι, πλήρωσε κανονικά την πρώτη δόση για την άδεια, όπως και ο Μαρινάκης. Γιατί αν είναι παράνομος ο διαγωνισμός, όπως λέει η ΝΔ, τότε συνένοχοι θα είναι και οι νέοι καναλάρχες που νομιμοποιούν το διαγωνισμό με τα ζεστά μετρητά που πληρώνουν!
= = =
Θα του κοπεί η χαρά του Γκάλη όταν του έρθει ΕΝΦΙΑ για ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο.


Η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Χάρρυ Κλυνν
15/10/2016