Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" έρχεται τον Νοέμβριο

Ενας μάγος, ο Νιουτ Σκαμάντερ, φτάνει στη Νέα Υόρκη με μια βαλίτσα γεμάτη απίθανα, απίστευτα πλάσματα, και κάποια από αυτά ξεφεύγουν για να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο από ακόμη πιο παράξενα κι επικίνδυνα πλάσματα, τους ανθρώπους.
Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ -που υπογράφει, για πρώτη φορά, και το σενάριο της ταινίας- η ιστορία του διακεκριμένου
μαγοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια, το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ».


Fantastic Beasts 607

Ο,τι κι αν λέει, πάντως, η πολυαγαπημένη συγγραφέας, με κάθε νέα εικόνα και τρέιλερ που κυκλοφορεί, το πολυαναμενόμενο μπλοκμπάστερ μοιάζει ολοένα και περισσότερο φτιαγμένο για να ανταγωνιστεί τις ταινίες του Χάρι Πότερ, τόσο στα ταμεία όσο και στις καρδιές των αναρίθμητων θαυμαστών της - κι αυτό δεν το λέμε απαραίτητα για κακό.


Fantastic Beasts 607

Ο κάτοχος όσκαρ Εντι Ρέντμεϊν κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Αλισον Σούντολ, ο Νταν Φόγκλερ, ο Εζρα Μίλερ, η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Ρον Πέρλμαν και ο Γιον Βόιτ.
Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας πλησιάζει, αφού θα βγει στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2016, και το πιο πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις είναι αναμφίβολα και το πιο χορταστικό από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Δείτε το παρακάτω.
Ο κόσμος του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» αποκαλύπτεται σ' ένα μαγικό βίντεο

Μετά τη μαγική του μεταμόρφωση στο «Κορίτσι από τη Δανία», ο Εντι Ρέντμεϊν μιλά on camera για τον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ!

Η πρώτη ταινία της σειράς που θα βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου - τον υποδύεται... μαγικά, ο Εντι Ρέντμεϊν, κουβαλώντας όχι μόνο μια μυστηριώδη βαλίτσα, αλλά και την οσκαρική του υποψηφιότητα για το «The Danish Girl» του Τομ Χούπερ.
Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - που υπογράφει, για πρώτη φορά, το σενάριο της ταινίας - δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»


http://media.flix.gr.s3.amazonaws.com/assets/images/2016/09/28/CtcaexfXYAAvBsY.jpg
Διαβάστε και δείτε ακόμη:
Flix