Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Bridging Europe: Μπροστά με 4,2% ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Οι προθέσεις ψήφου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση:

- Πρώτο κόµµα ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 22,4%.

- ∆εύτερο κόµµα η Ν∆, µε 18,2%.


- Η διαφορά αυτή τη στιγµή είναι στις 4,2 µονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι ένα αποτέλεσµα, µε 26% αναποφάσιστους. Που σηµαίνει ότι, µε τη σχετική αναγωγή, η µεταξύ τους διαφορά µεγαλώνει και άλλο.

- Τρίτο κόµµα το ΚΚΕ, µε 7,4%.

- Τέταρτο κόµµα η Χρυσή Αυγή, µε 7,1%.

- Πέµπτο κόµµα το ΠΑΣΟΚ, µε 4,9%.

- Εκτο κόµµα οι ΑΝΕΛ, µε 3,2%.Όσον αφορά τις εκλογές σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 55% δεν θέλει εκλογές καθώς λέει ΟΧΙ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στον απόηχο της ΔΕΘ, το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σε μεγαλύτερη παροχολογία από τον Αλέξη Τσίπρα που ακολουθεί με 30% ενώ το 26% δεν πήρε θέση.Κάθετα αντίθετη είναι η κοινή γνώμη στην πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να επιστραφούν τα 246 εκ. ευρώ που θα καταβληθούν στο δημόσιο για την απόκτηση των τηλεοπτικών αδειών στους καναλάρχες: Το 71% διαφωνεί με τη στάση της ΝΔ και μόλις το 26% συμφωνεί.
Την ίδια στιγμή, το 65% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να οργανώσει στην Αθήνα τη Σύνοδο του νότου ενίσχυσε την εικόνα της χώρας ενώ το 21% δήλωσε ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε.


Click this bar to view the original image of 650x650px.


Το 83% εκτιμά πώς πρόθεση των δύο δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη ήταν να στήσουν ένα ανύπαρκτο θέμα και να το χρεώσουν στην κυβέρνηση.ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
24/9/2016