Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Μαστίζει λέει η ανεργία… Για την ηλιθιότητα ούτε λόγος

Αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα έχουν μόνο ο Κούλης και η χοντρή που φοράει κολάν!
= = =
Κυριάκο, τί θα κάνεις πρώτα, θα διαγράψεις τα χρέη της ΝΔ ή θα επιστρέψεις τα 250 εκατομμύρια στους καναλάρχες;
= = =

Μιλάμε για ανυπόφορη ζέστη ρε παιδιά, αφού αναγκάστηκα να ασπαστώ τον Κλιματισμό!
= = =
-Τα χαρτιά σου
-Έλληνος είμαι
-Έλληνος ε; Πες μου πόσα ΤΕΙ έχει η Ελλάδα…
-Ντώντεκα και ζουν στον Όλυμπο!
= = =
Τα 42 του χρόνια γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ... ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ τέλος πάντων... 42 χρόνια σοσιαλιστικής πορείας για να καταντήσει τελικά συνιστώσα της ΝΔ!
= = =
Μιλάνε όλοι, μιλάει και η «ανίκανη προς εργασία» προωροσυνταξιούχα κυρία (που λέει ο λόγος) Φώφη Γεννηματά, η φύλαρχος του κόμματος των φυλακισμένων, των υποδίκων, των υπό διερεύνηση, των φυγόδικων και της λαίλαπας των σημιτικών ακρίδων…
3 του Σεπτέμβρη, ημέρα των 42χρονων γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που ανακήρυξε τους αρλεκίνους των μπαλκονιών σε εθνικούς ήρωες και σε ύψιστο πολιτικό αγαθό την απάτη και η αλλού ‘ντ’ αλλού Φώφη ενώπιον μιας ανθρωποθάλασσας 150 ξεχασμένων από Θεό και ανθρώπους επιμένει με παπαριές και ουρλιαχτοστσιρίδες να μας πείσει ότι κλάνει ο πεθαμένος…
= = =
Αυτή η Ντερπεντέρο-κουράδο-μηχανή εικοσιπέντε χρόνια τώρα στο προσκήνιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κρίνει και κατακρίνει τους πάντες, χωρίς να έχει να μας επιδείξει το παραμικρό άξιο λόγου. Κατήγορος, δικαστής και εισαγγελέας ταυτοχρόνως. Είναι το φερέφωνο ενός συστήματος που μέρα με τη μέρα χάνει την νομιμοποίησή του.
Αναγνώστης
= = =
Εκείνος ο 6 μηνών πολιτικός κρατούμενος φάνηκε πουθενά; Κάποια δήλωση, καμιά εμφάνιση, κάτι;
= = =
Η βότκα με πάγο καταστρέφει τα νεφρά…
Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι…
Το ουίσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά…
Το τζιν με πάγο βλάπτει τον εγκέφαλο
Η Cola με πάγο χαλάει τα δόντια…
Παιδιά μακριά από τον πάγο!
= = =
Υψηλή ανεργία είναι όταν υπάρχει την ίδια περίοδο βιογραφικό σου στο Δημόκριτο και στα Γκούντις…
= = =
Μακάρι να πάει ο Τσίπρας το βασικό μισθό στα 751 ευρώ για να πάρουμε το iPhone 7 και να μας μείνουν και 2 ευρώ για το λεωφορείο…
= = =
Αρχές του 1947 η Αγγλική κυβέρνηση ανακοινώνει στις ΗΠΑ ότι αναχωρεί από την Ελλάδα και τους προτρέπει: Περάστε...
Η Ουάσινγκτον, προκειμένου να έχει ιδία άποψη, στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής. Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων:
«Εδώ δεν υπάρχει κράτος! Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
Μοναδική τους έννοια, η κατάκτηση της εξουσίας. Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και το φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες.
Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη. Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται βάσει ενός συστήματος επιδομάτων, (μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από το βασικό μισθό τους!).
Η δημόσια διοίκηση δεν είναι σε θέση να προβεί ούτε στην είσπραξη φόρων, ή την επισκευή δρόμων. Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλη πολιτική εκτός από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος...
Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια για τη διαιώνιση των προνομιών μιας μικρής κλίκας που έχει την έδρα της στην πλατεία Κολωνακίου...»

Χάρρυ Κλυνν
10/9/2016