Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι κακό να είσαι μέτριος, αρκεί να είσαι καφές…

Και μετά σου λένε «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή…»
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή… εκτός από τη δουλειά του δημοσιογράφου!
Αλήτες, ρουφιάνοι, περουκοφόροι, δημοσιογράφοι…
Για ένα πουκάμισο αδειανό… Για μια περούκα…
= = =

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δε θέλω να γίνω ένας κρίκος στην αλυσίδα μνημονιακών πρωθυπουργών που δεν κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας».
Και φυσικά σηκώθηκαν και οι τρίχες του Αντώνη Σαμαράς που ήταν στο κοινό και άκουγε. Σου το είπα Κούλη, αν συνεχίσεις να μην παίρνεις τα χάπια σου θα έχεις μεγάλα προβλήματα… Το σχολιασμό του Αντώνη Σαμαρά γι αυτά που είπες περί αλυσίδας μνημονιακών πρωθυπουργών κλπ τον γνωρίζεις;
= = =
Βρήκα ένα μπουκάλι να επιπλέει έξω από το σπίτι μου, το άνοιξα και είχε μέσα τον ΕΝΦΙΑ!
= = =
Παλαιοκομμουνιστής μια φορά, παλαιοκομμουνιστής για πάντα… Ωραίες ιδέες, αν και χιλιογραμμένες, «κατεβάζει» το μυαλουδάκι σύντροφε Μπογιόπουλε, αλλά που και που άνοιξε και κανένα βιβλιαράκι εκτός «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ», διάβασε και τίποτα φρέσκο, γιατί όπως το πας σίγουρα θα καταντήσεις «Κουτσούμπας ελεύθερης βοσκής»
= = =
Μετά το #perouka_GATE διακόπτει ο τηλεοπτικός σταθμός Star τη συνεργασία του με το δημοσιογράφο Δ. Σουλτογιάννη και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha με το Θάνο Δημάδη, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης μεταμφίεσης των δύο δημοσιογράφων στην Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Αποδοκιμάζει και η Εφ.Συν., η οποία κόβει κι αυτή τη συνεργασία της με τον Θ. Δημάδη. Βέβαια αν δεν γίνονταν ρόμπα οι «περουκάτοι» μια χαρά θα έπαιζε το μαϊμού ρεπορτάζ!
= = =
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ χθες: «Δεν επιτρέπω φωνές ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσα στη ΝΔ»
Αθανασίου της ΝΔ σήμερα:
Χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μόριας. Όλοι μαζί στον αγώνα με σύνθημα: Όχι άλλα Hot Spot στη Λέσβο και άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας από τους μετανάστες.
«Πουτάνα» σε κάνουν κάθε μέρα οι δικοί σου Κούλη μου… Σε πολύ μεγάλη εκτίμηση σ’ έχουν, τι να σου πω!
= = =
Το κολλαγόνο μου τελειώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι…
= = =
Εισπρακτικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν ως εισπρακτικές εταιρείες, e-mail από το υπουργείο Οικονομικών που λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία, ασφαλιστικά ταμεία που λειτουργούν ως εισπρακτικές εταιρείες, λογαριασμοί ΔΕΚΟ που λειτουργούν ως εισπρακτικές εταιρείες. Όλα «νομίμως». Όλοι μας «παράνομοι» που αγωνιούμε να είμαστε «συνεπείς». Που αντλούμε «χαρά» από δωρεάν χρόνους ομιλίας. Γίναμε το όνειρο κάθε εξουσίας.
Μ.Μ.
= = =
Άλλο να γράφεις αστειάκια με σπουργίτια, προβατάκια, γουρουνάκια, λεονταράκια και ιπποπόταμους με κωλομπαρίστικα σεξιστικά υπονοούμενα κι άλλο να νομίζεις ότι μπορείς να γράψεις και πολιτική σάτιρα… Τί δεν καταλαβαίνεις;
= = =
Βρε τον Κουμουτσάκο… Το άκρον άωτο του κυβερνητικού εκπροσώπου! Έτσι και κάνανε φέις κοντρόλ στη Βουλή σίγουρα θα έμενε μόνιμα απ’ έξω!
= = =
Έτσι…
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εμείς ζητάμε εκλογές επιτακτικά…»
Κι αλλιώς κι αλλιώτικα…
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εγώ δεν βιάζομαι για εκλογές, η βοή της κοινωνίας είναι εναντίον του κ. Τσίπρα»
Και Πασαλιμανιώτικα…
Τελικά Κούλη ή μαλάκας είσαι ή το παίζεις μαλάκας… ή είσαι στις αρχές άνοιας, άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχουν… Που την  άκουσες ρε βλίτο, τη βοή της κοινωνίας;  Μήπως εκτός από τη βοή άκουσες και τίποτα φωνές μέσα στο κεφάλι σου; Η βοή μόνο μέσα στο ταραγμένο μυαλό σου υπάρχει Κούλη. Θα σε συμβούλευα να μην παραλείπεις να παίρνεις τα χάπια σου στην ώρα τους γιατί θα έχεις να αντιμετωπίσεις ακόμα πιο δυσάρεστα αποτελέσματα…
= = =
Όποτε νιώθεις ότι η ζωή σου είναι χάλια, να θυμάσαι πως όταν ο ψαλιδοχέρης πήγαινε για κατούρημα έπρεπε να την τινάζει κιόλας!

= = =
«Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο που να έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός λαός και να έχει πολεμηθεί τόσο πολύ από τόσους πολλούς λαούς, που δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ανθρωπότητα»
Φρειδερίκος Νίτσε


Harry Klynn 
22/9/2016