Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΒΖ: «Ανάβει το φουγάρο» στα εργοστάσια Πλατέος και Ορεστιάδας

Την έναρξη της λειτουργίας των εργοστασίων στο Πλατύ Ημαθίας πρώτα αλλά και στην Ορεστιάδα για την επεξεργασία των ζαχαρότευτλων ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, στοχεύοντας όπως επισημαίνει, «στην επιτυχή έκβαση για την παραγωγή ελληνικής ποιοτικής ζάχαρης».

 Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Διοίκηση με συνεχείς επαφές με αγρότες-τευτλοπαραγωγούς, αρμόδιες
υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ και του συνόλου των εργαζομένων, την πολύτιμη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς, οδήγησαν σήμερα την Εταιρεία παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες και εμπόδια να φτάσει οργανωμένα από κάθε πλευρά στην έναρξη της φετινής καμπάνιας παραγωγής ζάχαρης».

Η φετινή καμπάνια τοποθετείται την επόμενη βδομάδα έχοντας λάβει, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, «όλες τις απαραίτητες αποφάσεις, πραγματοποιώντας αντίστοιχες επιτυχείς δράσεις για μια ομαλή και καθόλα αποτελεσματική παραγωγική περίοδο».

«Η Διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ πιστεύει ότι όλα τα παραπάνω καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι με την παραγωγική διαδικασία θα συνδράμουν στην ενίσχυση της τευτλοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, αλλά και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ε.Β.Ζ ΑΕ¨», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

stokokkino
5/9/2016

Χρ. Ρώσσιος: «Εφαρμόζουμε με ακρίβεια και συνέπεια το σχέδιο για τη διάσωση και ανάπτυξη της ΕΒΖ»