Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αν ίσχυε το περίφημο «όπου φτωχός και η μοίρα του...» θα είχαμε μόνο 360 φτωχούς!

Οι «κατασκευασμένες αλήθειες» και οι «γελοίες αθλιότητες» του «λούμπεν νεοφιλελεύθερου» Γιώργου Κουμουτσάκου, ούτε τους ομοίους του δε μπορούν να πείσουν! Μέχρι και ο Κούλης ο μυαλοσαρακοφαγωμένος κατάλαβε ότι έχει να κάνει με «μπαζόμυαλο» και πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει –κρατηθείτε- με έναν από τους:

1. Μαρία Σπυράκη !!
2. Γιάννη Πρετεντέρη !!!
3. Γίγα Καμπουράκη !!!!
Εμείς, όμως, θέλουμε τον Πορτοσάλτε ρεεε…
ΠΟΡ-ΤΟ-ΣΑΛ-ΤΕ… ΠΟΡ-ΤΟ-ΣΑΛ-ΤΕ… ΠΟΡ-ΤΟ-ΣΑΛ-ΤΕ…
= = =
Μόλις μου έφερε η κόρη μου τον κατάλογο με τα σχολικά που πρέπει να αγοράσουμε. Οικονομικότερα θα μου ερχόταν να την παντρέψω!
= = =
Αντιμετώπισε τα προβλήματα με τη γνωστή μέθοδο του σκύλου. Πρώτα τα κοιτάς, μετά τα μυρίζεις κι αν δεις ότι δε μπορείς να τα κουμαντάρεις… Κατούρα και φύγε!
= = =
Θάνος Τζήμερος! Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα μαλάκα, δίνε σε παρακαλώ και τις οδηγίες χρήσεως…
= = =
Στις αγορές το φθινόπωρο του 2017 θα βγούμε, αυτό είναι σίγουρο. Στις λαϊκές αγορές δεν ξέρω αν τελικά κατορθώσουμε να βγούμε κάποτε…
= = =
Στην κατάσταση που είμαι μόνο ένας Τζακ μπορεί να με βοηθήσει… Ή ο Τζακ Ντάνιελς ή ο Τζακ Ποτ!
= = =
Οραματιστής είναι αυτός που κοιτάει μια αγελάδα σε ένα χωράφι και βλέπει μακαρόνια με κιμά…
= = =

Οι σημερινοί μαρξιστές και αριστεροί σπίτι τους έχουν το «ΣΥΡΙΖΑ» που μάχεται με νύχια και δόντια να βγάλει τη ρημαγμένη χώρα μας από τον καιάδα της οικονομικής και ηθικής ανυποληψίας που την έριξαν οι δεξιοδωσίλογοι , η Πασοκοκλεφτουριά και οι νεροκουβαλητές του Περισσού…
Τι ωραία που περνάτε εσείς Παπαρηγοκουτσουμποπαρλαπίπες εκεί στο σπίτι του Λαού, στο γωνιακό σας μαγαζάκι… Δεν επιτρέψατε να δημιουργηθεί το σύγχρονο και δυναμικό ΚΚΕ, εξοστρακίσατε τα υγιή στελέχη του, ευνουχίσατε τη νεολαία του και στήσατε στη θέση του ένα αποστεωμένο αντιδραστικό, αντιαριστερό κατασκεύασμα και περνάτε ζωή ζάχαρη κοροϊδεύοντας τους άτυχους συντρόφους που έπεσαν στο δόκανο μιας ανύπαρκτης επαναστατικότητας και μιας ακατάσχετης μπουρδολογίας χωρίς αντίκρισμα!
Προς το παρόν, όμως, σύντροφε Κουτσούμπα… Προς το παρόν… Είστε τραγικά φαντάσματα του παρελθόντος… Εφιαλτικές φιγούρες απόμακρων εποχών… Η τύχη των Γενικών Γραμματέων του κόμματος-δικτάτορα τα λέει όλα… Και η δική σας πολιτική μοίρα δε θα αποτελέσει την εξαίρεση… Ιδού:
ΚΚΕ. Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Αρίστος Αρβανίτης (Νοέμβριος 1918) Καθαιρέθηκε…
Nίκος Δημητράτος (1919) Καθαιρέθηκε…
Γιάννης Κορδάτος (Φεβρουάριος 1922) Καθαιρέθηκε…
Νίκος Σαργολόγος (Νοέμβριος 1922) Διαγράφηκε…
Θωμάς Αποστολίδης (Σεπτέμβριος 1923) Διαγράφηκε…
Παντελής Πουλιόπουλος (Δεκέμβριος 1924) Διαγράφηκε…
Λευτέρης Σταυρίδης (1924-1926) Αποχώρησε…
Παστιάς Γιατσόπουλος (Σεπτέμβριος 1926) Διαγράφηκε…
Ανδρόνικος Χαϊτάς (Μάρτιος 1927) Τουφεκίσθηκε…
Γιώργης Σιάντος (Ιανουάριος 1928-31,1938-39, 1941-1945) Δολοφονήθηκε…
Νίκος Νεφελούδης (1936-38) Διαγράφηκε…
Δημήτρης  Παπαγιάννης (1939) Απομονώθηκε…
Ανδρέας Τσίπας (Ιούλιος 1941-Σεπτέμβριος 1941) Καταγγέλθηκε…
Νίκος Ζαχαριάδης (1931-1936) (1945-1956)  Αυτοκτόνησε…
Κώστας Κολιγιάννης (1956-1972) Ο Γραμματέας της διάσπασης, παραιτήθηκε…
Γρηγόρης Φαράκος (1989-1991) Κατηγορήθηκε και απεχώρησε…
Προς το παρόν 2-3 τη γλυτώσανε: Απόστολος Γρόζος, Χαρίλαος Φλωράκης, Αλέκα Παπαρήγα και Δ. Κουτσούμπας… Οπορτουνιστές, υμνητές της Ελληνικής μπουρζουαζίας και του σοσιαλφασισμού, τροτσκιστές, διαστρεβλωτές του Μαρξισμού, εξιδανικευτές της αστικής τάξης, πράκτορες, σωβινιστές, προβοκάτορες, λικβινταριστές, πράκτορες της Ασφάλειας, προδότες, όργανα του ταξικού εχθρού, δειλοί, λιγόψυχοι, τυχοδιωκτικά και αλήτικα στοιχεία, φραξιονιστές, συκοφάντες… Και ο θεός να βάλει το χέρι του…

ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;

= = =
Ποιός Bερσάτζε, Aρμάνι και τρίχες κατσαρές. Έτσι και φτιάξω εγώ κουστούμι με τους λογαριασμούς που μου έρχονται, θα κουφαθεί η υφήλιος… Όχι παίζουμε!
= = =
Ο Πάγκαλος το πήρε απόφαση και κάνει φοβερή δίαιτα. Άλλα δυο κιλά να χάσει και θα είναι όπως ήταν πριν από 4 χρόνια που ήθελε να χάσει άλλα είκοσι!
= = =
Η καταστροφή δεν ήρθε ακόμα, η καταστροφή θα έρθει όταν θα δείτε την Αντζελίνα Ζολί να υιοθετεί Ελληνάκι…
Φρίντριχ Σίλερ (Friedrich von Schiller): Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω. Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος. Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος. Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση… Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός; Γιατί δεν με αφήνεις την δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;Ενα εισιτήριο για την Χαβάη μου λείπει και μια μαύρη πέτρα 

Αυτό το καλοκαίρι μέχρι να βγει θα μας βγάλει την ψυχή… Κάνει τόση ζέστη, που στην οικοδομή δίπλα από το σπίτι μου χτίζουν πυραμίδα!
= = =
Μη χτυπιέσαι Πάσχο Μανδραβέλη, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί σου, σου ‘φαγε την πρωτιά ο ομοϊδεάτης σου Θάνος Τζήμερος!
Αυτός κι εσύ/αγκαλιά κι οι δυο μαζί/στο αμπαζούρ το θαλασσί/ από κάτω!
= = =
Έχουμε ξεχάσει πως τρώνε. Προχθές αγοράσαμε ένα τραπεζομάντηλο, μαζί με τις οδηγίες χρήσεως!
= = =
Kαβαλήσανε όλοι το καλάμι. Aκόμα και το σουβλάκι έμαθε ότι αξίζει και το πήγε 2 ευρώ το ένα!
= = =
Στους έντεκα έφτασαν (καθόλου αισίως!) οι μήνες καθυστέρησης των οφειλομένων για τους εργαζόμενους με μπλοκάκι στην «έγκυρη Καθημερινή». Δε μου λες Γιαννάκη Αλαφραγκούζο, «έγκυρη» ως προς το «πληρώνω» ή ως προς το «δεν υπάρχει σάλιο»;
Είναι η πρώτη φορά, λέει, που η ψαλίδα άνοιξε τόσο πολύ, καθώς για μεγάλο διάστημα τα οφειλόμενα δεν ξεπερνούσαν τους έξι έως οκτώ μήνες. Θα σε συμβούλευα λοιπόν Γιαννάκη, επειδή τον τελευταίο καιρό πολλές κακοήθειες ακούγονται εις βάρος του «ομίλου» από άλαλα χείλη ασεβών, να βγεις στα ίσα και να καθαρίσεις το για το «χοιροστάσιο»: Μάγκες, όσο καιρό έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στα χρωστούμενα Θεού πρόσωπο δεν πρόκειται να δείτε… Ρίχτε την Αριστερή τσογλαναρία από την κυβέρνηση κι ελάτε  την άλλη μέρα να εισπράξετε τα χρωστούμενα επί δύο… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!
Α ρε Γιάννη, πάτο δεν έχει η ξευτίλα σου…
= = =
Φώφη Γεννηματά «Εμείς έχουμε την εμπειρία και την αξιοπιστία να ενώσουμε την Ελλάδα»!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Τι λες μαρή τσουράπω; Δεν πάτε κατά διαόλου κυρά Φώφη… Δυστυχώς, φτάσατε!
= = =
Ρε το φουκαρά τον Πάγκαλο… (Πολύ της μόδας τελευταία) Ανέβηκε στη ζυγαριά του είπε, ανέβα στο διάδρομο καλύτερα…
= = =
Μην πίνεις όταν οδηγείς. Μπορεί να τρακάρεις κάπου και να χυθεί το ποτό σου…
= = =
Το άγχος με παχαίνει, το πάχος με αγχώνει… Καμία σωτηρία.
= = =
Όλοι κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, ο Κούλης κρύβει ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο!
= = =
-Μαλάκα, τι διάβασα;
-Τι ρε μαλάκα;
-Η γλώσσα μας έχει 150.000.000 λέξεις!
-Έλα ρε μαλάκα
-Ναι ρε μαλάκα
= = =
Ανοίγω το air condition  και η μύτη μου παγώνει… Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι…
= = =
Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε στο διαδίκτυο  τη συνέντευξη του «σχιζοφρενούς με το καροτσάκι» καθώς επίσης και τις δηλώσεις συμπαράστασης των Μοσκοβισί, Ντομπροβόσκις και Τίσεν στο αρχιλαμόγιο Ανδρέα Γεωργίου για να διαπιστώσετε ή μάλλον να επαναεπιβεβαιώσετε το μέγεθος του αμοραλισμού, της εμετικής αλαζονείας, της σήψης, της αχρειότητας και της χρεοκοπίας της ΕΕΤ (Ευρωπαϊκή Ένωση Τοκογλύφων)… Πράγμα που ανάγλυφα αποδίδει μέσα σε λίγες αράδες ο Λ. Τρότσκι:
« Το ψέμα, η συκοφαντία, η εξαχρείωση, η εξαγορά συνειδήσεων, ο καταναγκασμός, ο φόνος, πήρανε πρωτοφανείς διαστάσεις. Η σήψη του καπιταλισμού, δείχνει τη σήψη της σύγχρονης κοινωνίας με τους νόμους και την ηθική της»
= = =
Η μισή Ευρώπη τρέχει για να σωθεί απ’ τους τρομοκράτες και η άλλη μισή τρέχει να πιάσει Pokemon… Με δυό λόγια ... Χέσε μέσα Αποστόλη που γινήκαμε Ευζώνοι…
Φρίντριχ Σίλερ (Friedrich von Schiller): Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω. Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος. Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος. Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση… Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός; Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;
 
Harry Klynn