Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Αυτά είναι τα δωμάτια όπου θα μείνουν οι υποψήφιοι καναλάρχες (ΦΩΤΟΣ)

ΤηλεόρασηΠλήρως εξοπλισμένοι για την “εκστρατεία” της απόκτησης μίας από τις πολυπόθητες τέσσερις άδειες θα είναι οι υποψήφιοι καναλάρχες, που θα χαράξουν τη στρατηγική της μάχης από εννέα γραφεία σε διάφορους ορόφους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τα οποία έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για τη διαμονή των υποψηφίων ή των εκπροσώπων τους και των συνεργατών τους κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Διακρίνονται τα κρεβάτια εκστρατείας, καθώς και το σύστημα εξαερισμού. Θα λειτουργεί ειδικότερα 24ωρος επαγγελματικός εξαερισμός οροφής και τα δωμάτια θα διαθέτουν ψύξη. Στα παράθυρα έχουν τοποθετηθεί ειδικές μεμβράνες αντιβανδαλιστικής θωράκισης, που αφήνουν το φως να περνά, εμποδίζοντας όμως την ορατότητα τόσο εντός όσο και εκτός του δωματίου.


Στη διαμόρφωση των δωματίων έχουν εφαρμοστεί όλοι οι κανόνες εργονομίας της εργασίας, καθώς θα υπάρχουν ειδικοί χώροι ανάπαυσης και εργασίας.
Για κάθε ενδεχόμενο, θα υπάρχει μάλιστα στο κτίριο και κινητή ιατρική μονάδα.
Οι όροι “εκστρατεία” και “στρατηγεία” ταιριάζουν εν προκειμένω, όχι μόνο διότι θα δοθεί πραγματική μάχη για τις τέσσερις άδειες, αλλά και με αφορμή ότι τα πτυσσόμενα κρεβάτια, που έχουν προβλεφθεί για την ξεκούραση των υποψηφίων και των συνεργατών τους, είναι τα λεγόμενα κρεβάτια εκστρατείας, φημισμένα για την αντοχή και την ανθεκτικότητα τους, τα οποία έχουν προμηθευθεί από τον ελληνικό στρατό, όπως και τα στρώματα, τα σεντόνια και τα μαξιλάρια.

 

Κάθε “στρατηγείο” έχει έκταση 50-60 τετραγωνικών μέτρων, δηλαδή οι υποψήφιοι, εκ των οποίων ορισμένοι διαμαρτύρονται για... παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω... απαράδεκτων συνθηκών διαμονής, θα μείνουν για δύο μόνο ημέρες σε ένα χώρο μεγαλύτερο και με περισσότερες ανέσεις (κλιματισμός, εξαερισμός κλπ) από πολλές ελληνικές οικογένειες...
Θα υπάρχει και catering, με ειδικό μενού μάλιστα για τους υποψήφιους και τους συνεργάτες τους, που θα βρίσκονται απομονωμένοι στα δωμάτια, το οποίο θα θα πληρωθεί από τα χρήματα που έδωσαν οι υποψήφιοι καναλάρχες για το παράβολο συμμετοχής.

 

Οι υποψήφιοι λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν τα... χρήματα, καθώς όλη η διαδικασία είναι σχεδιασμένη και με γνώμονα να διασφαλιστεί το κέρδος του δημοσίου από τη δημοπράτηση των αδειών για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια λειτουργίας ιδιωτικής τηλεόρασης.

news247.gr