Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

"Τον πούλο, λαμόγια": Έφοδος Ψινάκη σε παιδικές κατασκηνώσεις (upd)

"Τον πούλο, λαμόγια": Έφοδος Ψινάκη σε παιδικές κατασκηνώσεις «Τον πούλο, λαμόγια! Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!». Είναι τα λόγια του ίδιου του Ηλία Ψινάκη, μετά την έφοδο που ο ίδιος με συνοδεία αστυνομικών έκανε την περασμένη Παρασκευή στην Ε’ Παιδική Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα,
όπου φιλοξενούνται συνολικά 520 παιδάκια με ειδικές ανάγκες.

 Ο δήμαρχος Μαραθώνα «ξήλωσε» μέσα σε ένα βράδυ τη μέχρι εκείνη τη στιγμή «διοίκηση» της κατασκήνωσης, καθώς διαπίστωσε ότι όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης είχαν κάνει «φτερά» από τις αποθήκες της κατασκήνωσης μέσα σε μία μέρα. «Λες και το κάθε παιδάκι είχε προλάβει να φάει από ένα… αρνί», όπως μας έλεγαν συνεργάτες του.

koutipandoras
10/8/2016


Ηλίας Ψινάκης

Ένα ακόμα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το ‪#‎marathonfoundation‬ τους συνεργάτες μου και από εμένα στον Κο Γεράσιμο Σκλαβενίτη που χωρίς καν να του ζητηθεί είχε την ευαισθησία να προσφέρει και άλλα τρόφιμα στην κατασκήνωση με τα παιδάκια με ειδικές ανάγκες!!!
Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά οταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα...!!
Respect!!!


Facebook 
8/8/2016


Ξηλώνει υπαλλήλους του Δήμου Μαραθώνα ο Ψινάκης


Άρχισε το ξήλωμα των υπευθύνων στην Ε΄ Παιδική Εξοχή για παιδιά με ειδικές ανάγκες του Αγίου Ανδρέα από τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη.

 
Αιτία οι διαπιστώσεις για σοβαρές ατασθαλίες στις κατασκηνώσεις.
«Όλα τα λαμόγια τον π@λο από εδώ μέσα, που νομίζατε ότι θα σας άφηνα να συνεχίζετε να παίζετε με τον ανθρώπινο πόνο των παιδιών και των οικογενειών τους», φώναζε ο Ηλίας Ψηνάκης μέσα στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα και προχώρησε σε καθαιρέσεις όλων όσων ενεπλάκησαν στις ατασθαλίες της κατασκήνωσης.
Ήδη στον χώρο των κατασκηνώσεων βρίσκονται μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Μαραθώνα με την Υπουργό Θεανώ Φωτίου δύο επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας που ερευνούν περαιτέρω τις καταγγελίες αναζητώντας όλους τους υπαίτιους.
Μέλημα του Ηλία Ψηνάκη ήταν το άνοιγμα της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου την Κυριακή 6-8-2016, με πλήρη διαφάνεια στην τροφοδοσία, τη σίτιση και τη διάθεση της επιχορήγησης που φέτος ανέρχεται στις 300.000 ευρώ έναντι 250.000 ευρώ που ήταν πέρυσι. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μαραθώνα «επιστράτευσε» τα μέλη του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Αιμίλιο Ρεΐσογλου, Γιώργο Ζούρο, Γιώργο Μαύρο και Αναστάσιο Οικονομόπουλο, οι οποίοι με τις άμεσες ενέργειές τους προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων.
Παράλληλα η Διευθύντρια Καθημερινότητας Άννα Σωτήρχου, η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού Αρετή Παπαϊωάννου, η Προϊσταμένη προμηθειών Σοφία Βασταρδή και όλοι οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Οικονομικών και της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν στη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών λειτουργιών, ώστε να συνεχιστεί, απρόσκοπτα και με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κατασκηνωτική περίοδος.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με μέλος του διοικητικού συμβουλίου των κατασκηνώσεων, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μας είπε πως στην ενημέρωση τους, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης τους είπε:
«Είναι εγκληματικό, λαμόγια να κερδοσκοπούν σε βάρος παιδιών με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους, έχοντας παντελή έλλειψη σεβασμού, ευαισθησίας και συνείδησης. Η κατασκηνωτική περίοδος συνεχίζεται με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι κατασκηνώσεις ανοίγουν κανονικά και με το νόμο».
Για την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης διορίστηκαν 35 υπάλληλοι από την πλευρά του Δήμου Μαραθώνα και 12 από την πλευρά της ΠΟΣΓΑμεα. Η κατασκήνωση φιλοξενεί 1600 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται παιδιά με ειδικές ανάγκες και οι συνοδοί τους. Ο Ηλίας Ψηνάκης επικοινώνησε επίσης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Στρατού κ. Βασίλη Τελλίδη να συνδράμει στο θέμα των κατασκηνώσεων. Ο αρχηγός του Στρατού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Μαραθώνα του ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του όσο προσωπικό χρειαστεί για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων.
Τέλος, με τον Δήμαρχο Μαραθώνα επικοινώνησε και ο υπεύθυνος κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων με στόχο να συνδράμει και αυτός με τα μέσα που διαθέτει στη διεξαγωγή του κατασκηνωτικού προγράμματος.

ThePaper
8/8/2016


Έφοδος του Ψινάκη στις παιδικές κατασκηνώσεις ΑμεΑ του Αγίου Ανδρέα - Τι διαπίστωσεΈφοδος του Ψινάκη στις παιδικές κατασκηνώσεις ΑμεΑ του Αγίου Ανδρέα - Τι διαπίστωσε

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε κατασκηνώσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Ανδρέα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
Όπως καταγγέλλει σε επιστολή του προς την αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, κατά την έφοδό του στις κατασκηνώσεις διαπίστωσε ότι τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από ιδιώτη για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, αφού δεν έχουν φτάσει ακόμα τα κρατικά κονδύλια.
Ο κ. Ψινάκης ζητά την αρωγή της κ. Φωτίου τόσο στην επίλυση του όσο και για τη συνέχιση ή μη της κατασκηνωτικής περιόδου.
Στην ιστοσελίδα του δήμου Μαραθώνα υπάρχει η εξής ανάρτηση 


 - Πλήρωσης έξι θέσεων με σύμβαση εργασίας
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Πλήρωσης έξι ( 6 ) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στελεχών και λοιπού προσωπικού παιδικής κατασκήνωσης του κρατικού προγράμματος έτους 2016, που βρίσκονται στον Δήμο Μαραθώνος, στη Δημοτική  Ενότητα Νέας Μάκρης Αττικής (Ε΄ Παιδική Εξοχή - θέση Άγιος Ανδρέας).


Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007  «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων» (ΦΕΚ 143/2007 τ.Α)
2. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. ιε του Ν.3812/2009 (ΦΕΚ234/Α/2009)
3. Τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 2 του Ν. 2190/94 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν 2738/1999
4. Τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ.22 του Ν.4071/2012 (ΦΕΚ 85/2012 τ.Α)
5. Τις διατάξεις του άρθρου 56 του Ν.4257/2014 (ΦΕΚ 93/2014 τ.Α΄)
6. Τις διατάξεις των άρθρων 8 & 28 του Ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47/2015 τ.Α)
7. Την υπ’ αριθ. Δ22/οικ.22418/730/18-05-2016 (ΦΕΚ 1488/26-5-2016 τ.Β) ΚΥΑ περί Ανάθεσης οργάνωσης και λειτουργίας Παιδικών Εξοχών-Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους
8. Την αριθμ. Δ9/οικ.12117/3109//1-6-2016 ΚΥΑ με θέμα: «Καθορισμός αναγκών εποχικού προσωπικού παιδικών εξοχών-κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος έτους 2016».
9. Την υπ’ αριθ. οικ.Δ9/οικ. 26557/6890/9-6-2016 απόφαση Υφυπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης με θέμα  «Κατανομή προσωπικού για πρόσληψη στις Παιδικές Εξοχές- Κατασκηνώσεις Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους».
10.Την υπ αριθ ΚΥΑ Δ9/26559/6891/17.06.2016 (ΦΕΚ 1935/29-06-2016) «Καθορισμός αποδοχών του προσωπικού που προσλαμβάνεται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για τις παιδικές εξοχές-κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος έτους 2016,η λειτουργία των οποίων έχει ανατεθεί σε Δήμους».
11. Την υπ’ αριθ. 213/2016 απόφαση  Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνος περί πρόσληψης εποχιακού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών λειτουργίας Ε΄ Παιδικής Εξοχής – Αγ. Ανδρέα  για το έτος 2016.
12. Την αριθ. 50392/19276/29-06-2016 απόφαση της ασκούσης καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
13.Την υπ αριθ πρωτ 14908/01-07-2016 ανακοίνωση περί Πλήρωσης τριάντα μίας (31) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στελεχών και λοιπού προσωπικού παιδικής κατασκήνωσης του κρατικού προγράμματος έτους 2016, που βρίσκονται στον Δήμο Μαραθώνος, στη Δημοτική  Ενότητα Νέας Μάκρης Αττικής (Ε΄ Παιδική Εξοχή - θέση Άγιος Ανδρέας).
14.Την υπ αριθ 686/2016 απόφαση  περί  πρόσληψης ατόμων σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στελεχών και λοιπού προσωπικού παιδικής κατασκήνωσης του κρατικού προγράμματος έτους 2016, που βρίσκονται στον Δήμο Μαραθώνος, στη Δημοτική  Ενότητα Νέας Μάκρης Αττικής (Ε΄ Παιδική Εξοχή - θέση Άγιος Ανδρέας).

15.Το γεγονός ότι  παραιτήθηκαν τέσσερις (4) εργάτριες που είχαν υποβάλλει αίτηση και προσλήφθηκαν στην Ε΄Παιδική Εξοχή Αγ.Ανδρέα - Νέας Μάκρης.
16.Το από 01/08/2016 πρακτικό του Δ.Σ. της Κατασκήνωσης Ε΄ Παιδικής Εξοχής Αγ.Ανδρέα Νέας Μάκρης
17.Την έκτακτη και επείγουσα ανάγκη αναπλήρωσης των τεσσάρων (4) θέσεων εργατριών της μιας (1) θέσης μάγειρα καθώς επίσης και της θέσης του ιατρού η οποία δεν έχει καλυφθεί

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Την πλήρωση έξι (6) θέσεων στελεχών και λοιπού προσωπικού, παιδικών κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της  αναφερομένης στο θέμα παιδικής εξοχής, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ε΄ Π.Ε.  ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΘΕΣΕΩΝ
ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ

4

Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα
Από την ημερομηνία πρόσληψης έως
21/09/2016

ΜΑΓΕΙΡΑΣ


1
Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων ή ΥΕ με  εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται Από την ημερομηνία πρόσληψης έως
21/09/2016


ΙΑΤΡΟΣ


1
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής με άδεια άσκησης επαγγέλματος και υποχρέωση να βρίσκεται καθημερινά στους χώρους της Παιδικής Εξοχής Από την ημερομηνία πρόσληψης έως
21/09/2016


Το εποχιακό προσωπικό που θα επιλεγεί, θα απασχοληθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες λειτουργίας της Ε΄ Παιδικής Εξοχής και θα του παρέχεται δωρεάν σίτιση και διαμονή υποχρεωτική – στις εγκαταστάσεις της Ε΄ Παιδικής Εξοχής στην περιοχή Άγιος Ανδρέας Νέας Μάκρης.

Α! ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ


  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6).
Β! ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων θα καθοριστεί με το χρόνο ανεργίας τους και την οικογενειακή τους κατάσταση (αριθμός τέκνων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Μαραθώνος (στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, Δήμου Μαραθώνος, Λεωφ. Μαραθώνος 104 Νέα Μάκρη Αττικής ή στο Δημοτικό Κατάστημα Μαραθώνα Δήμου Μαραθώνος) ώρες 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. αρμόδια κα Παπαϊωάννου Αρετή (τηλ. επικοινωνίας 22943-20525)  εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Μαραθώνος.

Γ! ΥΠΟΒΟΛΗ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά, επικυρωμένα

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό πρέπει στη φωτοτυπία του τίτλου να περιλαμβάνεται και βεβαίωση της οικείας σχολής για  τον ακριβή αριθμητικό αριθμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.
3. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α,Φ.Μ.) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι. (Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).
4.  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, όπου θα δηλώνεται:
1) ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, δηλαδή:
Α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση ( κοινή και στην υπηρεσία). απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία. απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση. απιστία περί την υπηρεσία. παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οπoιoδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσια ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
Β) ότι δεν είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης έστω και εάν το αδίκημα έχει παραγραφεί
Γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
2) να δηλώνεται αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης ( έναρξη και λήξη).
5. Για την απόδειξη του κριτηρίου της ανεργίας απαιτείται αποκλειστικά και μόνο σχετική βεβαίωση ΟΑΕΔ που είναι αρμόδιος προς τούτο ( η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
7. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται, μόνον:
α) Για τίτλους Πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή Πράξη Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον στην δεύτερη αυτή περίπτωση σι απαιτούμενες βάσει της προκήρυξης τίτλοι σπουδών εμπίπτουν στα νομοθετικώς ρυθμιζόμενα επαγγέλματα αρμοδιότητας του «Σ.Α.Ε.Ι.», σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 2 έως 12 και 11 του Π.Δ. 165/2000(άρθρο 8 οδηγίας 89148 του Συμβουλίου της της Ε.Ε.), που να έχει εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Τίτλοι σπουδών για τους οποίους έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε. για την ισοτιμία, αντιστοιχία και την βαθμολογική αντιστοιχία αυτών μέχρι και 31/3/2005 ισχύουν και γίνονται δεκτοί.
β) Προκειμένου για Δευτεροβάθμια μη τεχνική ή μη επαγγελματική εκπαίδευσης βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (Ο.E.E.K.) Εθνικής Αντιστάσεως 41 , Ν Ιωνία, Αθήνα, και βεβαίωση για την αντιστοιχία του βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε εικοσάβαθμη κλίμακα.
γ) Προκειμένου για Υποχρεωτικής εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από τη Διεύθυνση Παιδείας ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.ΠΟ..ΔΕ) της Κ.Υ. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ή από τις κατά τόπους Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.
8. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στα Δημοτολόγια του Δήμου.
9. Όπου στην ανακοίνωση αναφέρονται «Φοιτητές» βεβαίωση της Σχολής που φοιτούν, με την οποία θα πιστοποιείται η φοιτητική ιδιότητα, για το τρέχον έτος.
10. Ιατρική πιστοποίηση από Κρατικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή Κέντρο Υγείας ή ιατρείο του ΙΚΑ, ότι είναι υγιείς και δεν πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα.
Ειδικά το προσωπικό της κουζίνας εφόσον κριθεί επιτυχών θα πρέπει να προσκομισθεί με βιβλιάριο υγείας εγκεκριμένο από την Δ/νση Δημόσιας Υγιεινής (πρώην Νομαρχίας)
11. Βεβαίωση προηγούμενης ευδόκιμης προϋπηρεσίας στην κατασκήνωση (εάν υπάρχει προϋπηρεσία).

Σημείωση: Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται για την πρόσληψη πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 Π.Δ.50/2001 και Ν. 148/1914)

Δ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο Διαύγεια και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Μαραθώνος στην οποία εδρεύει η υπηρεσία, συντασσόμενου κατ’ άρθρο 21 παράγραφος 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΨΗΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
 5/8/2016
site marathon gr