Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Μήνυμα ΦΩΤΙΑ του Ιβάν Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Ιβάν ΣαββίδηςΤα εμπόδια που ξεπέρασε - μετά τις ενστάσεις - ο Ιβάν Σαββίδης στον δρόμο για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας σχολίασε με πολύ επιθετικό τρόπο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος:


«Όπως σε όλη του την επιχειρηματική διαδρομή στην Ελλάδα έτσι και στην περίπτωση των τηλεοπτικών αδειών, ο Ιβάν Σαββίδης έχει προκαλέσει πανικό και ως εκ τούτου αναμενόμενα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Όλα τα κατέκτησε με το ήθος και την επιχειρηματική δυναμική του, αλλά και με τον πατριωτισμό να εξυγιάνει ελληνικές ιστορικές επιχειρήσεις (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Παλλάς, Ξενία, ακόμη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και να αυξήσει τις θέσεις εργασίας και τα έσοδα του κράτους. Ενός κράτους που τον υποδέχθηκε "κρύα" μέχρι να αντιληφθεί τις ειλικρινείς του προθέσεις.
Καμία έκπληξη που επιχειρηματικά και πολιτικά κατεστημένα προστατεύουν αθέμιτα την "σούπα" τους για να μη χαλάσει! Αλλά μαντέψτε κάτι...Όταν ένας άνθρωπος έχει επιτύχει 99 φορές, θα επιτύχει και την 100η νομοτελειακά. Και τότε δεν θα θέλατε να είστε από την πλευρά εκείνων που τον προκάλεσαν χυδαία και χωρίς εκείνος να το προκαλέσει».