Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 7 εμφανίζεται σε βίντεο

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το Galaxy Note 7 της Samsung, το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο.

Καθώς πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy Note 7 στις αρχές Αυγούστου, ένα βίντεο διέρρευσε στο Διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τη συσκευή για πρώτη φορά. Το βίντεο προέρχεται από το MobileFun και δείχνει το Galaxy Note 7 σε λειτουργία, ενώ
τις εντυπώσεις κλέβει η μεγάλη οθόνη της συσκευής με τις ελαφρώς κυρτές άκρες, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 7 κάνουν λόγο για ένα Android phablet με οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση QHD, τεχνολογίας Super AMOLED. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, σύμφωνα με τα όσα γράφει το BGR, θα είναι στα 64 GB τουλάχιστον, ενώ θα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 ΤΒ με τη χρήση καρτών micro SD. Το SoC θα είναι ένα Exynos 8893 ή ένας Snapdragon 821 με μνήμη RAM 6 GB.

H κάμερα στο πίσω μέρος εκτιμάται ότι θα έχει αισθητήρα 12 Megapixel, ενώ εκείνη στο εμπρός μέρος εκτιμάται ότι θα είναι στα 5 Megapixel. Σύμφωνα με το Android Headlines, πάντως, το Galaxy Note 7 δεν αναμένεται να έχει μία flat έκδοση, παρά μόνο εκείνη με τις κυρτές άκρες της οθόνης.
http://www.pestaola.gr/wp-content/uploads/Samsung-galaxy-note-7-leak-04.jpg


by Nikos Kaimakamis
naftemporiki-pestaola
22/7/016