Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

«Game of Thrones»: Ο χειμώνας θα καθυστερήσει τον έβδομο τηλεοπτικό κύκλο

Την καθυστέρηση στην έναρξη των γυρισμάτων του έβδομου τηλεοπτικού κύκλου της δημοφιλούς σειράς φαντασίας «Game of Thrones» ανακοίνωσαν οι παραγωγοί.

Ο έκτος κύκλος έκλεισε με την παραδοχή «The Winter is coming» όπως αναφέρουν οι παραγωγοί οι οποίοι και εξηγούν πως πρέπει να
περιμένουν να έρθει, όντως, ο χειμώνας προκειμένου να ξεκινήσουν γυρίσματα σε χιονισμένο τοπίο.

«Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα λίγο αργότερα γιατί, όπως γνωρίζετε, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ο χειμώνας ήρθε και αυτό σημαίνει ότι ο ηλιόλουστος καιρός δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας και τόσο» δήλωσε ο Αμερικανός μυθιστοριογράφος, σεναριογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός David Benioff.

Με βάση ότι οι έξι προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν βγήκαν στον αέρα από  31 Μαρτίου έως 24 Απριλίου, μπορεί να χρειαστεί το κοινό  να περιμένει μέχρι και τα μέσα Μαΐου για να δει τις εξελίξεις στον φανταστικό κόσμο του George R.R. Martin.

Τέλος, ο πρόεδρος προγραμματισμού του ΗΒΟ, Michael Lombardo, επιβεβαίωσε ότι οι δύο επόμενοι κύκλοι θα περιλαμβάνουν λιγότερα επεισόδια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο έβδομος να έχει μόνο επτά.

 http://www.naftemporiki.gr/fu/p/1125297/638/399/0x000000000107a77f/2/game-of-thrones-o-xeimonas-tha-kathusterisei-ton-ebdomo-tileoptiko-kuklo-4.jpg

naftemporiki
7/7/2016