Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Συνεχίζεται ο αγώνας για το Ελληνικό

 Για να μείνει ζωντανή η δυνατότητα της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της «Ελληνικό Α.Ε.» στο Σύνταγμα πραγματοποίησε το πρωί η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, καταγγέλλοντας «το ξεπούλημά του στον όμιλο Λάτση, μέσα από μια διαδικασία
παράνομη και σκανδαλώδη σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

Οι συγκεντρωμένοι έστειλαν μήνυμα σε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ ότι «υπάρχουν δυνάμεις που αντιλαμβάνονται την απάτη τους και αντιστέκονται» και στις 2 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου.

Διεκδικούν να ακυρωθεί η σύμβαση και όλη η διαδικασία παραχώρησης του Ελληνικού στον Λάτση, για να μείνει ζωντανή η δυνατότητα της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου.

Απευθυνόμενοι στους πολίτες «που δέχονται καθημερινή πλύση εγκεφάλου», «τους λέμε ότι αν υλοποιηθούν τα σχέδια Λάτση οι αρνητικές συνέπειες θα είναι μεγάλες, σε βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, σε βάρος των δικαιωμάτων τους, σε βάρος των μικρομεσαίων επαγγελματιών - εμπόρων, σε βάρος των εργαζομένων.


http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/elliniko-diamarturia-630.jpg?itok=g5g6aKSd


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: