Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

«Και οι 7 ήταν υπέροχοι»:Το θρυλικό γουέστερν επιστρέφει

O 50άχρονος σκηνοθέτης Antoine Fuqua οραματίζεται μια φρέσκια ανάγνωση πάνω στην κλασσική ιστορία της Metro - Goldwyn - Mayer και της Columbia Pictures, «The magnificent seven» («Και οι 7 ήταν υπέροχοι»).
Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι
ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: τον Sam Chisolm (Denzel Washington), τον Josh Farraday (Chris Pratt), τον Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), τον Jack Horne (Vincent D’Onofrio), τον Billy Rocks (Byung - HunLee), τον Vasquez (Manuel Garcia - Rulfo) και τον Red Harvest (Martin Sensmeier).
Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.
Πρόκειται για ένα καινούριο γουέστερν φιλμ σε σκηνοθεσία του Αμερικανού δημιουργού Antoine Fuqua, που αποτελεί ριμέικ του φιλμ του 1960, το οποίο, με τη σειρά του, είχε βασιστεί στη δημιουργία του Ακίρα Κουροσάβα, του 1954, «Seven Samurai» («Οι 7 Σαμουράι»).
Στο φιλμ του 1960, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, έπαιζαν οι Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson, Robert Vaughn, Horst Buchholz και James Coburn.
Τα γυρίσματα του νέου φιλμ ξεκίνησαν στις 18 Μαΐου 2015, στην πολιτεία της Λουϊζιάνα. Αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.


ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19/7/2016