Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

«Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;» VIDEO UPD

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;»

Αίσθηση και πολλά γέλια στην βουλή προκάλεσε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανταπάντησή του στον Νίκο Βούτση. Ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα κι ότι έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην
εξορία.


Υπήρχαν βουλευτές της ΝΔ, χθες στη Βουλή, που με δυσκολία κρατήθηκαν και δεν ξέσπασαν σε γέλια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως την περίοδο της Χούντας ήταν πολιτικός κρατούμενος.
Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, όμως δεν κρατήθηκε και εξέφρασε στο Twitter την απογοήτευσή του για τη χθεσινή εικόνα του προέδρου της ΝΔ… που αν μη τι άλλο γελοιοποιεί σταθερά τον τελευταίο καιρό, τη συντηρητική παράταξη.
"Η αυτογελοιοποίηση ειναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί…κι ακόμη χειρότερο είναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες…", έγραψε στο twitter.
 
Η Ελενα ακρίτα απαντά στον Κυριάκο

Κύριε Μητσοτάκη, άκομψο να αυτοχαρακτηρίζεστε ως "6 μηνών πολιτικός κρατούμενος" στο Παρίσι όταν υπάρχουν παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις εξορίες και στις φυλακές της Χούντας. Την μητέρα μου την συλλάβανε όταν ήμουνα 11 χρονών κοριτσάκι. Κι ενώ εκείνη την μπουντρούμιασαν στις φυλακές Αβέρωφ - εμένα πολιτική κρατούμενη δεν με λες.
Στη φωτογραφία αριστερά η Σύλβα - νέα μητέρα, ηγετικό στέλεχος της αντιστασιακής οργάνωσης 'Πατριωτικό Μέτωπο' - καταδικάζεται απ' το στρατοδικείο σε 10 χρόνια κάθειρξη.