Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Μέχρι τις 29 Ιουλίου δωρεάν τα Windows 10 της Microsoft

H ημερομηνία κατά την οποία είναι δωρεάν τα Windows 10 ως πακέτο αναβάθμισης είναι η 29η Ιουλίου, ενώ μετά θα πρέπει να πληρώσει κανείς για να τα αποκτήσει.
Μόλις θα γίνει διαθέσιμο το anniversary update θα σταματήσει και η διάθεση του δωρεάν πακέτου αναβάθμισης από την πλευρά της Microsoft, πράγμα που σημαίνει ότι ένα χρόνο μετά από την αρχική
παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα πρέπει κανείς να καταβάλλει ποσό που θα ξεπερνά τα 100 ευρώ για να αποκτήσει τα Windows 10.

H Microsoft είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή παρουσίασης των Windows 10 ότι μόλις παρέλθει η περίοδος δωρεάν διάθεσης του νέου λειτουργικού, θα άρχιζε η κανονική πώλησή του, επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή της αναβάθμισης για όποιον θέλει να έχει ενημερωμένο τον υπολογιστή του. Η 29η Ιουλίου πλησιάζει και καλό είναι να το φροντίσετε, όσοι έχετε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Παράλληλα, η Microsoft έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα όλα τα νέα στοιχεία που θα υπάρχουν στο anniversary update, όπως είναι η ανανεωμένη λειτουργία των gestures, το ανανεωμένο σετ εντολών για την Cortana, καθώς και οι ανανεωμένες εκδόσεις των Windows και Xbox One app stores, μεταξύ άλλων.

by Nikos Kaimakamis
naftemporiki-pestaola
25/7/2016