Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Αλλαγές στην κάμερα φέρνει το iPhone 7

Μία φωτογραφία για το iPhone 7 που διέρρευσε στο Διαδίκτυο δείχνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κάμερα στο επερχόμενο smartphone της Apple. 
Εκτός από τα εμφανή πλεονεκτήματα στο θέμα της απόδοσης της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το επερχόμενο iPhone 7 εκτιμάται ότι θα έχει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, ενώ γίνονται αναφορές και για καλύτερη τεχνολογία αυτόματης εστίασης.


Το σημαντικότερο νέο στη σχετική φημολογία, πάντως, είναι ότι το iPhone 7 θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα CMOS, στοιχείο που θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα των φωτογραφιών που θα τραβά το νέο smartphone της Apple.

 http://www.pestaola.gr/wp-content/uploads/Apple-iPhone-7-leak-270616-600x600.jpg


http://www.pestaola.gr/wp-content/uploads/iphone-7-concept-01.jpg


Μία άλλη φήμη που κυκλοφορεί αναφορικά με το iPhone 7 είναι εκείνη που θέλει το βύσμα των 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά να παραμένει σε μία από τις εκδοχές του smartphone με την οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει στο iPhone 7 Plus.
Πάντως, το νέο smartphone της Apple, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, εκ των οποίων η μία θα είναι η έκδοση Plus.
Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από τις πρόσφατες διαρροές για το iPhone 7 είναι το ότι ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερο ηχείο στο πλαίσιο του smartphone. Σε αυτό το στάδιο, τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο, καθώς οι φήμες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο…

 by Nikos Kaimakamis
naftemporiki-pestaola
27/6/2016